1. עמוד הבית
  2. חדשות
  3. עיתונות ותקשורת

סקר TGI: ירידה דרמטית באחוזי החשיפה של כל העיתונות החרדית

היומונים מאבדים בין 5% ל-10% • מרכז העניינים היחיד שרשם עליה - נצמד לקו עיתונות • בראש טבלת הרייטינג: יתד של יום ג' • שעה טובה נמחק • רדיו קול חי רשם עליה, אבל עדיין מפגר אחרי קול ברמה • ומה קורה אצל המודיע, בקהילה, המבשר ויום ליום? • ולמה לא סופרים את הפלס? • כל הפרטים
נחמן גור, בחדרי חרדיםכ"ט אב תשע"ג 05/08/2013 13:45

צילום: פלאש 90 צילום: פלאש 90

סקר TGI המתפרסם אחת לחצי שנה ובוחן את נתוני החשיפה למדיה במגזר החרדי, מצביע על נפילה קשה של כלל העיתונות החרדית.

הסקר משווה תקופה של שנה - החל מיולי 2012 וכלה ביוני 2013, לעומת תקופת הבדיקה הקודמת - שנת 2012 כולה.

על פי הסקר: יתד נאמן היומי צנח מ-41% חשיפה ל-36.8%, ירידה של כ-10%. המודיע רשם ירידה קלה יותר של כ-8%, מ-20.3% חשיפה ל-18.6%. המבשר ספג את הירידה הקלה ביותר של כ-5%, והוא צונח מ-12.9% חשיפה ל-12.3%.

יתד נאמן של יום ג' ומשפחה ביום ב' (שנסקרן רק בשנה האחרונה): יתד זוכה ל-54.6% חשיפה, ואילו משפחה זוכה ל-35.4% חשיפה.

בגזרת סוף השבוע איבד המודיע 11.5% חשיפה, וצנח מ-20% ל-17.7%, יתד נאמן איבד יותר מ-20% והוא צונח מ-23.6% ל-18.7% בלבד. משפחה מאבד אחוז סולידי של כ-7% והוא יורד מ-24.2% חשיפה ל-22.4%, בקהילה עם ירידה מ-9.9% ל-7.3% בלבד - איבוד של יותר מרבע מהקוראים.

המבשר מאבד גם הוא נתח עצום בסוף שבוע ויורד מ-10.9% ל-7.8%. שעה טובה מוחק כשליש מהקוראים ויורד מ-3.7% ל-2.3%. ואילו יום ליום מאבד אף הוא כחמישית מהקוראים ויורד מ-7.9% ל-6.3%.

בגזרת הרשתות המקומיות: מרכז העניינים הוא העיתון היחיד שרושם גידול בחשיפה - מ-22.9% ל-24.2%, לעומת רשת קו עיתונות דתית שיורדת מ-27.4 ל-25.1%.

הפער בגזרת הרדיו ממשיך להצטמצם: בעוד קול חי צומח מ-20.5% ל-22.3%, מאבד קול ברמה אחוז בודד, והוא יורד מ-27% חשיפה ל-26%.

ומה עם הפלס? ובכן בסקר מצוינת הערה: "שימו לב כי העיתון "הפלס" התווסף לשאלון / עבודת השדה של ינואר-יוני 2013 בלבד כאשר שאר המדיה נסקרה בתקופה של שנה שלמה. נתוני החשיפה המוצגים בטבלה לעיל הינם נתונים שנתיים בלבד לכן, נתוני החשיפה של העיתון "פלס" יפרסמו ביציאת הגל הבא על תקופה של שנה מלאה (ינואר- דצמבר 2013)".

 





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. משפחה אמצ"ש הצלחה מסחררת  

    שארוןן

  2. יותר מידי שדרנים הקול חי הם בעלי מבטא אידישאי-וזה מוריד להם הרבה מאזינים שמעצבן  

    נגעלת

    • לשכנזים יש תכנית: לשכנז כל המדינה כולל הסודנים. כולנו נדבר באידיש נסתובב עם שטריימל ולידינו איזו מטומטמת עם פאה וחצאית צמודה... (ל”ת)

      ונעשה גרעפס מהקוגל

    • כן במיוחד אמאדורה אמרכזית עם קול מאאף 

      איתי

  3. לרדיו קול חי המון  

    פרסומות צורמות

  4. בחיאת אמא שלכם מי צריך עתון היום?????? הכל ON LINE נחשוני מרגז העננים מי צריך העתון הדבילי שלך???????  (ל”ת)

    ON LINE

  5. בקהילה מאוד השתנה לאחרונה והורידו רמה  

    קוראת ותיקה

  6. רדיו קול חי עדיין המוביל! ומה שפורסם בסקר הוא רק אחוזי הפירסומות אבל אין ספק שכל חי יותר מעניין מקול ברמה (וכן בעיתון קו עיתונות ומרכז העינינים)  (ל”ת)

    נחום גרוס (מבין בנושא)

    • מאיפה המצאת את השטויות האלו? 


  7. סקר הרדיו  


  8. בקהילה - כואב הלב  

    בלה

    • בקהילה, דווקא אני הצטרפתי לאחרונה 

      שמעון

    • זה עתון שחצן גזען מנוול ב''ה הוא ויתדהמן וקול העיר והחמור ומרגיז העננים כולם שכנזים שחצנים חולי גאוה ואהבלים (ל”ת)

      שילכו למכור ביצים בעזה

  9. קריאה לחרם על השבועונים- כלכלית  

    איתי

  10. קול חי  

    חיים

    • העילגות והמבטא ברדיו קול חי זו צרה צרורה-אני לא מסוגל להקשיב להם ... (ל”ת)

      מסכים

    • הכי גרוע אלו פרסומות השנור המגעילות, שעושות חילול ה', חייבים לשים גבולות! (ל”ת)

      שדרנים לא מתמצאים בחומר ומראיינים גרוע

  11. למיטב ידעתי יש עוד רדוי דתי/חרדי גלי ישראל שמשום מה לא נספר אולי מאותה סיבה של הפלס .  

    המשתדל

  12. בקיצור כל החרדים חורשים על האינטרנט אז תפסיקו לבלבל במוח!  

    כל אדמו"ר מעסיק יחצ"ן אינטרנט לאתרים

;