י"ט ניסן התשפ"ד
27.04.2024

ממשיכים להכין דגים • מתכון מנצח של סביצ'ה סלמון

אלעד אמסלם, שף אלה רסטו בר, מגיש מתכון מבטיח לסביצ'ה סלמון בשילוב גוואקמולי וממרח פלפלים • ELLA הוא קומפלקס מסעדות כשר הממוקם בתוך מועדון הטניס עיר ימים, אל מול הים בנתניה

ממשיכים להכין דגים • מתכון מנצח של סביצ'ה סלמון

מוצרים:

לסלמון:

• 120 גרם קוביות סלמון טרי
• 10 גרם קוביות חלפיניו חריף
• 10 גרם בצל סגול
• 10 גרם עגבניות קונקסה
• 5 גרם כוסברה קצוצה
• 1/2 למון ליים
• כף שמן זית
• קורט מלח ופלפל
• כף גוואקמולי
• כף ממרח פלפלים


ממרח פלפלים:

• פלפל צלוי על האש
• כף צ׳ילי מתוק
• מלח ופלפל

גוואקמולי:

• חצי אבוקדו
• מלח
• פלפל
• כוסברה
• פטרוזיליה
• שמן זית
• לימון

אופן הכנה:

• מניחים בקערה את קוביות הסלמון יחד עם קוביות חלפיניו חריף

• מוסיפים בצל סגול,עגבניות קונקסה וכוסברה

• מערבבים הכל יחד

• מתבלים בשמן זית למון ליים מלח ופלפל.

• מערבבים את מרכיבי הממרח פלפלים בקערה.

• מערבבים את מרכיבי הגווקמולי בקערה.

• ניתן להגיש את המנה בכוס מרטיני, מניחים את הממרח פלפלים ראשון בתחתית, לאחריו מוזגים את התערובת עם הסלמון ומלמעלה מניחים את הגווקמולי.

• מומלץ להגיש את הסביצ׳ה לצד קרוסטיני חם מהתנור ואף כוס ערק, אשכולית אדומה ונענע.
סלמון גוואקמולי פלפלים אלעד אמסלם אלה רסטו בר

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד