י"ח ניסן התשפ"ד
26.04.2024
נהדרת וטעימה

מתכון לפרגיות עם בצל ופרוסות תפוחי אדמה בתנור

ארוחת צהריים נהדרת וטעימה עם פרגיות, טבעות בצל ופרוסות תפוחי אדמה, מתובלות במרינדה משובחת ואפויות בתנור, מתאים להגשה לצד אורז לבן

מתכון לפרגיות עם בצל ופרוסות תפוחי אדמה בתנור
פרגיות עם תפוחי אדמה ובצל צילום: אורלי מוסאי

מתכון לפרגיות עם בצל ופרוסות תפוחי אדמה בתנור / אורלי מוסאי

המצרכים לפרגיות עם בצל ופרוסות תפוחי אדמה בתנור:

  • חתיכות פרגית מנוקות
  • 1 בצל חתוך לטבעות
  • תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לעיגולים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • תבלין לפרגית
  • טוסקנה
  • 1/2 כוס שמן

אופן ההכנה לפרגיות עם בצל ופרוסות תפוחי אדמה בתנור:

  1. בקערה מערבבים את כל התבלינים עם השמן עד לאיחוד, טובלים את חתיכות הפרגיות במרינדה ומניחים בתבנית אפייה.
  2. מכניסים את הבצל ופרוסות תפוחי האדמה למרינדה שנותרה ומערבבים הייטב.
  3. שופכים את תפוחי האדמה והבצל המתובלים אל התבנית עם הפרגיות ומערבבים אותם יחד.

מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כשעה וחצי עד להשחמה נאה.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

מתכון פרגיות ברוטב תפוחי אדמה בצל

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד