י"ט אדר ב' התשפ"ד
29.03.2024

מתכון לקציצות סילקא מוצלחות

מתכון נהדר לקציצות סילקא מוצלחות וטעימות, מורכבות משלושה מצרכים בלבד ומעניקות טעם מיוחד לשולחן החג

מתכון לקציצות סילקא מוצלחות
קציצות סילקא צילום: אפרת ושדי

מתכון לקציצות סילקא מוצלחות / אפרת ושדי

המצרכים לקציצות סילקא מוצלחות:

  • 2 חב' עלי סלק
  • 1 ביצה
  • 1 כף גדושה קמח
  • אבקת מרק עוף
  • מלח
  • פלפל לבן

אופן ההכנה לקציצות סילקא מוצלחות:

  1. שוטפים היטב את עלי הסלק
  2. מחממים סיר עם מים ומעט מלח ומביאים לרתיחה, מוסיפים את עלי הסלק ומבשלים כ10 דקות (יש לשים לב לא לבשל יותר מידי)
  3. מסננים היטב את עלי הסלק ולאח"מ טוחנים אותם במעבד מזון יחד עם ביצה
  4. מוסיפים את הקמח ומתבלים במלח, פלפל לבן ואבקת מרק.
  5. מערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
  6. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים בעזרת כף קציצות מהעיסה עד להשחמה משני הצדדים.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון קציצות סילקא מתכונים לראש השנה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד