י"א כסלו התשפ"ה
12.12.2024
קינוח חגיגי

מתכון למאפינס שוקולד ויין

מאפה קליל טעים ומוצלח, מתכון למאפינס שוקולד בשילוב של יין ומיץ תפוזים המעניקים טעם משובח ומיוחד לקינוח חגיגי יותר

מתכון למאפינס שוקולד ויין
מאפינס שוקולד ויין צילום: שולמית שחר

מתכון למאפינס שוקולד ויין / שחר שולמית

המצרכים למאפינס שוקולד ויין:

מידות אוניברסליות

מתקבלות 19 יחידות (תלוי בגודל המאפינס)

  • 5 כוסות קמח
  • 1 כוס סוכר
  • 3/4 כוס אבקת קקאו
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 3/4 כוס יין
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 3/4 כוס שמן
  • 3 ביצים גודל XL

אופן ההכנה למאפינס שוקולד ויין:

  1. בקערה, מערבבים בעזרת מטרפה ידנית את המצרכים היבשים, מוסיפים את הנוזלים ומערבבים
  2. מוסיפים את הביצים ומאחדים מסה
  3. משמנים את התבניות ויוצקים לכל שקע מהמסה עד 3/4 מגובהו
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים כ 20 דקות או עד שהמאפינס מוכנים.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון מאפינס עוגה שוקולד יין עוגת שוקולד

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}