ז' חשון התשפ"ה
08.11.2024
מארחות בחג? הנה רעיון

מתכון לבולו טוניסאי – לחם במילוי שקדים, צימוקים ושוקולד

מתכון ללחם מעניין וטעים, בולו בסגנון טוניסאי המשלב בתוכו צימוקים, שקדים ושברי שוקולד מריר המעניקים יוקרה וטעם מיוחד למאפה מושלם

מתכון לבולו טוניסאי – לחם במילוי שקדים, צימוקים ושוקולד
בולו טוניסאי צילום: עליזה עליון

מתכון לבולו טוניסאי – לחם במילוי שקדים, צימוקים ושוקולד / עליזה עליון

המצרכים לבולו טוניסאי – לחם במילוי שקדים, צימוקים ושוקולד:

  • 1 ק"ג קמח
  • 6 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • 5 כוסות סוכר
  • 3 אבקת אפיה
  • 3 סוכר וניל
  • 3 קליפות תפוזים מגורדים
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1/4 כוס שומשום
  • 3/4 כוס שקדים (לשבור אותם)
  • 1/2 כוס צימוקים
  • שוקולד מריר שבור

אופן ההכנה לבולו טוניסאי – לחם במילוי שקדים, צימוקים ושוקולד:

  1. מכניסים למיקסר את הביצים, שמן, מיץ תפוזים ומערבבים מעט
  2. מוסיפים את הקמח ויתר המצרכים ומערבבים עד לקבלת בצק דביק
  3. מכניסים למקרר למשך חצי שעה
  4. לאחר חצי שעה מוציאים מהמקרר ובעזרת ידיים משומנות (הבצק דביק) יוצרים צורה של כיכר או לחמניות קטנות. 
  5. מפזרים שומשום ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות בתכנית טורבו ואופים עד שהלחמים מקבלים צבע שחום ויפה
  7. מצננים ופורסים לפרוסות

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון בולו לחם

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}