י"ח אדר ב' התשפ"ד
28.03.2024
מנה חלבית מיוחדת

הטרנד החדש: מתכון לספגטי פנקייק וגרגירי רימון בזילוף מייפל

מחפשים רעיון למאכל אהוב למוצ"ש? קבלו את הטרנד החדש של ספגטי פנקייק מושלם בשדרוג של גרגירי רימון המוסיפים טעם ומראה חגיגי יותר למנה חלבית מיוחדת

הטרנד החדש: מתכון לספגטי פנקייק וגרגירי רימון בזילוף מייפל
ספגטי פנקייק וגרגירי רימון צילום: מירב מלכה

מתכון לספגטי פנקייק וגרגירי רימון בזילוף מייפל / מירב מלכה

המצרכים לספגטי פנקייק וגרגירי רימון בזילוף מייפל:

  • 1 כוס חלב
  • 1/4 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה

לטיגון:

  • חמאה

להגשה:

  • סירופ מייפל
  • אבקת סוכר
  • גרגירי רימון

אופן ההכנה לספגטי פנקייק וגרגירי רימון בזילוף מייפל:

  1. בקערה, מערבבים היטב חלב עם סוכר וביצים עד לאיחוד
  2. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב עד לאיחוד וקבלת בלילה חלקה וללא גושים
  3. במידה וזה סמיך מידי מוסיפים חלב ואם דליל מידי מוסיפים קמח (צריך לצאת במרקם כמו של קטשופ)

אופן הטיגון:

  1. מעבירים את הבלילה החלקה לבקבוק לחיצה
  2. משמנים מחבת עם חמאה ומזלפים פסים לאורך המחבת
  3. מטגנים עד להשחמה והופכים את הפסים
  4. מטגנים מהצד השני מספר שניות ומוציאים לצלחת
  5. מוסיפים גרגירי רימון, מזלפים סירופ מייפל ומפזרים מעט אבקת סוכר
  6. מגישים ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון ספגטי פנקייק

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד