י"ז ניסן התשפ"ד
25.04.2024
לארוחת ערב

מתכון לתפודים מעוכים בתיבול מושלם

מוצלח לארוחת ערב: מתכון קל וטעים של תפוחי אדמה מעוכים המתובלים בטוב טעם ומעניקים לכם ארוחה קלילה ומושלמת

מתכון לתפודים מעוכים בתיבול מושלם
תפוחי אדמה מעוכים צילום: אתי זוהר

מתכון לתפודים מעוכים בתיבול מושלם / אתי זוהר

המצרכים לתפודים מעוכים בתיבול מושלם:

  • 16 תפוחי אדמה בינוניים
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית גריל עוף
  • 1/4 כפית פפריקה
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית רוטב טריאקי / סויה
  • 1/2 כפית פטרוזיליה יבשה

אופן ההכנה לתפודים מעוכים בתיבול מושלם:

  1. מבשלים את תפוחי האדמה במים עם כף מלח במשך כ 25 דקות עד לריכוך (חשוב שלא יתרכך מידי)
  2. מסננים היטב את תפוחי האדמה מהמים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
  3. לאחר צינון מלא של תפוחי האדמה מועכים מעט כל תפוח אדמה בנפרד.
  4. בקערה מכניסים את יתר המצרכים ומערבבים היטב לקבלת רוטב אחיד
  5. מברישים כל תפוח אדמה ברוטב משני הצדדים
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים עד להזהבה וקירמול התפודים .

בהצלחה רבה ובתאבון

תפוחי אדמה מתכון ארוחת ערב

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד