קל וטעים
מעורר את התיאבון: מתכון למאפה חצילים עם עגבניות ובצל
מחפשים ארוחת ערב טעימה ומשביעה? קבלו מתכון למאפה מוצלח הממולא בתערובת קוביות חציל, עגבנייה ובצל קצוץ המתובלים באנינות ומעניקים למאפה טעם מיוחד
![מעורר את התיאבון: מתכון למאפה חצילים עם עגבניות ובצל](https://storage.bhol.co.il/articles/245405_tumb_800X480.jpg)
מאפה חצילים עגבניות ובצל צילום: חני לוין
מתכון למאפה חצילים עם עגבניות ובצל / חני לוין
המצרכים למאפה חצילים עם עגבניות ובצל:
- 2 עיגולי מלאווח
- 1 עגבנייה שטופה הייטב וחתוכה לקוביות
- 1 חציל בינוני מקולף וחתוך לקוביות
- 1 בצל קצוץ
- 2 שיני שום פרוסות / קצוצות
- מלח
- פלפל שחור
לציפוי:
- 1 ביצה טרופה
- שומשום
- קצח
אופן ההכנה למאפה חצילים עם עגבניות ובצל:
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל והשום עד להשחמה
- מוסיפים את קוביות החציל וקוביות העגבנייה ומערבבים קלות מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים לאיחוד.
- מנמיכים את האש ומכסים את המחבת מבשלים במשך כ20 דקות ומורידים מהאש
- מניחים עיגול מלאווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומרדדים אותו מעט בעזרת מערוך
- במרכז העיגול ממלאים מתערובת החצילים בנדיבות ומניחים מעל עיגול מלוואח נוסף.
- מהדקים הייטב מסביב בכדי של ייפתח במהלך האפייה
- מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום וקצח
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ20 עד 25 דקות או עד להשחמה נאה.
- מוציאים מהתנור חוצים לשניים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות