ג' אייר התשפ"ד
11.05.2024

קדירת הפלא האסייתית: צלי עוף בשעועית

ארוחת חג עם המון משתתפים – בואו נחסוך בסירים • מגזין טעימות מציג: השף אבי שטייניץ עם ארוחות קדרה מכל הסוגים

צילום: דניאל לילה, סגנון: עמית פרבר, מגזין טעימות
צילום: דניאל לילה, סגנון: עמית פרבר, מגזין טעימות

צלי שוקי עוף אסייתי עם שעועית ירוקה
שף אבי שטייניץ מגזין טעימות
6 מנות

12 שוקי עוף
4 כפות שמן קנולה
בצל לבן גדול חתוך לקוביות
4 שיני שום פרוסים
שעועית ירוקה טרייה וחלוטה (או קפואה)
2/3 כוס רוטב טריאקי
1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
2/3 כוס מים
1/2 שורש ג'ינג'ר טרי פרוס
פלפל גרוס

אופן ההכנה:

מחממים בסיר רחב את השמן, מפלפלים את השוקיים וצורבים אותם משני צדיהם להשחמה, מוציאים מהסיר ומניחים בצד.

באותו הסיר מקפיצים קלות את הבצל, השום והג'ינג'ר, מוסיפים את הרטבים והמים, מחזירים לסיר את השוקיים ומביאים לרתיחה. מוסיפים לסיר את השעועית ומבשלים חצי שעה עד לריכוך.

את הכתבה המלאה ועוד המון מתכונים מופלאים לחג ניתן למצוא במגזין החגים של 'טעימות'. מגזין 'טעימות' הינו מגזין המזון הכשר למהדרין היחיד מסוגו ויוצא לאור כ-7 שנים. במגזין ניתן למצוא את טובי השפים, הצלמים והסטייליסטים בארץ.

ניתן להשיג את המגזין בלמעלה מ-400 נקודות מכירה ברחבי הארץ.

לעמוד הפייסבוק של מגזין טעימות: לחץ כאן

לבירור נקודות מכירה ולרכישת המגזין חייגו: 077-2020520
עוף קדירה שף מתכון חג

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד