י"ט ניסן התשפ"ד
27.04.2024
אחרי 33 שנים

תערוכת המזון הכשר הפופולרית נסגרה לצמיתות

תערוכת המזון הכשרה השנתית שהיתה מובילה בתחום המזון הכשר באמריקה, נסגרת לצמיתות, כך על פי הודעה שנשלחה למשתתפים בתערוכה. "המציגים חשים שאין עוד משמעות לתערוכה", הוסבר מטעם המארגנים

תערוכת מזון כשר
תערוכת מזון כשר

תערוכת המזון הכשר 'כשר פסט' (KosherFest) תערוכת המזון הכשרה השנתית שנערכה מזה 33 שנים באמריקה, נסגרה לצמיתות, כך על פי הודעה שנשלחה למשתתפים בתערוכה.

"לאחר ניתוח יסודי מאוד, קיבלנו את ההחלטה הקשה להפסיק את התערוכה לשנת 2023", הודיעו מארגני התערוכה בהודעה קצרה באתר KosherFest. "בשל השינוי של הסופרמרקטים ברשתות גדולות רבות, אנו מרגישים שלא יכולנו לספק את הערך והחוויה שהקהל שלנו ציפה לו מאיתנו, אנו מודים למשתתפים ולמציגים הנאמנים שלנו על תמיכה של שנים רבות".

את תערוכת 'כשר פסט' הגה בשנת 1989 אירווינג סילברמן, התערוכה שהפכה לשם דבר, יריד הסחר השנתי בן יומיים לתעשיית המזון הכשר נערך בשנים האחרונות במרכז התערוכות בסקוקוס, ניו ג'רזי והציג אולם תצוגה, הרצאות, הדגמות בישול, תחרות קולינרית בין שפים מפורסמים, וכן מוצרים חדשים.

מארגני התערוכה כתבו למציגים ולמשתתפים: "לאחר דיונים נרחבים עם היועץ שלנו, וניתוח מאוד יסודי, קיבלנו את ההחלטה הקשה להפסיק את "כשר פסט", נכתב במכתב. "בשל קטגוריית הסופרמרקטים המשתנה כיום וביטול המזון הכשר בהרבה רשתות סופרמרקטים גדולות, המציגים חשים שאין עוד משמעות לתערוכה", הוסבר במכתב.

באירוע הפתיחה של 'כשר פסט', שהתקיים בניו יורק ב-1989, היו 69 מציגים ו-700 משתתפים. עד 2001 התערוכה כללה 500 מציגים ו-12,000 קונים מכל רחבי ארצות הברית ו-29 מדינות. בשנת 2014 החלה ירידה, בתערוכה השתתפו 330 מציגים ו-6,000 קונים, מאז 2014 האירוע התקיים בסקאוקוס ניו ג'רזי למעט הפסקה ב-2020 עקב הגבלות מגיפה הקורונה.

 

 

 

 

מזון כשר ארה''ב ניו ג'רזי

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד