כ"ח ניסן התשפ"ד
06.05.2024
פשוט וטעים

לכבוד שבת: מתכון לפשטידת בטטה וגבינות פיראוס

פשטידת בטטה וגבינות, טעימה במיוחד, משביעה וקלה להכנה שתשדרג לכם את הסעודה השלישית• בתיאבון

לכבוד שבת: מתכון לפשטידת בטטה וגבינות פיראוס
פשטידת בטטה צילום: יח"צ

פשטידת בטטה וגבינות פיראוס

כמות: 6 סועדים

רמת קושי: קל 

זמן הכנה: עד 30 דקות

מצרכים:

  • 2 בטטות בינוניות
  • 1 בצל לבן
  • 2 שיני שום
  • 2 גבעולי בצל ירוק
  • 2 ביצים
  • כוס קמח תופח
  • רבע כוס שמן
  • 1 גבינת חרמון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • חצי כפית סוכר

לרכישת המצרכים לחצו כאן>>>

אופן ההכנה לפני שבת:

  1. קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה
  2. מקלפים וחותכים את הבטטה לקוביות, מוסיפים לבצל ומכסים
  3. מבשלים למשך 5 דקות עד שהבטטה מעט מתרככת
  4. מוסיפים שום כתוש ובצל ירוק ומבשלים עוד 3 דקות
  5. מחממים תנור ל-180 מעלות
  6. מוסיפים לקערה קמח, מים, ביצים, תבלינים ומערבבים היטב
  7. מגרדים גבינת חרמון ומערבבים
  8. מעבירים לתבנית משומנת ואופים במשך 30 דקות
  9. מצננים את הפשטידה לטמפ' חדר, מכסים בניילון נצמד ומאחסנים בקירור עד לשימוש

*יש לחמם על הפלטה כחצי שעה לפני ההגשה

בתיאבון!

לרכישת המצרכים לחצו כאן>>>

 

תנובה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד