תל אביב 27° באר שבע 28° חיפה 28° ירושלים 27°
י"ט אדר א' התשפ"ד
28.02.2024

מתכון לפחזניות מוצלחות וטעימות

מחפשים מתכון מעולה לפחזניות מוצלחות וטעימות? קבלו את המתכון המנצח שיעניק לכם טעם של עוד

מתכון לפחזניות מוצלחות וטעימות
פחזניות מוצלחות צילום: אפרת ושדי

מתכון לפחזניות מוצלחות וטעימות / אפרת ושדי

המצרכים לפחזניות מוצלחות וטעימות:

לפחזניות:

  • 1+1/4 כוסות קמח
  • 125 גר' מחמאה
  • 250 מ"ל משקה סויה
  • 2 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • 5 ביצים m

לקצפת:

  • 250 מל קצפת צמחית השף הלבן
  • 5 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה לפחזניות מוצלחות וטעימות:

  1. בסיר ממיסים את המחמאה, משקה סויה, הסוכר והמלח
  2. לאחר ההמסה מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד שהבצק מתנתק מדפנות הסיר
  3. מעבירים את הבצק לקערת המיקסר ומפעילים על מהירות בינונית-נמוכה עד שהקערה מתקררת
  4. לאחמ"כ מוסיפים ביצה אחר ביצה עד להטמעה מלאה
  5. מעבירים את הבצק לשק זילוף ומזלפים צורת עיגולים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
  6. מעל הפחזניות המזולפות מפזרים שבבי שקדים ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות בתוכנית טורבו ואופים במשך 30 דקות (חשוב לא לפתוח את התנור בזמן האפיה)
  7. בנתיים מקציפים בקערת המיקסר את המרכיבים לקצפת
  8. לאחר שהפחזניות מוכנות מוציאים מהתנור ומצננים מעט  
  9. פותחים אותן לחצי ומזלפים מהקצפת
  10. מבזרים על כל פחזנית אבקת סוכר ואוכלים בהנאה

בהצלחה רבה ובתאבון

 

מתכון פחזניות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.writer }} | {{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.writer }} | {{ reply.date_parsed }}
טען עוד