י"ט ניסן התשפ"ד
27.04.2024

מתכון לסלט זיתים מבושלים ברוטב פיקנטי

מתכון לסלט זיתים מבושלים ברוטב פיקנטי מושלם משולב בפלפל חריף וקוביות גמבה אדומה

מתכון לסלט זיתים מבושלים ברוטב פיקנטי
סלט זיתים ברוטב פיקנטי צילום: מירב מלכה

מתכון לסלט זיתים מבושלים ברוטב פיקנטי / מירב מלכה

המצרכים לסלט זיתים מבושלים ברוטב פיקנטי:

  • 1 קופסת זיתים מגולענים
  • 3 שיני שום פרוסות
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
  • 1 פלפל חריף חתוך לקוביות
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 כף גדושה פפריקה
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה לסלט זיתים מבושלים ברוטב פיקנטי:

  1. ממלאים סיר עם מים ושופכים פנימה את הזיתים המגולענים
  2. מביאים לרתיחה ומכבים את האש
  3. מסננים את הזיתים ומניחים בצד
  4. מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את השום, הגמבה והפלפל החריף עד להשחמת השום, מוסיפים את הזיתים ומערבבים הייטב
  5. בינתיים מכניסים בכוס את השמן, הפפריקה, פלפל שחור ומלח ומערבבים הייטב לאיחוד
  6. שופכים את הרוטב שבכוס לתוך הסיר עם הזיתים ומערבבים הייטב
  7. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
  8. מבשלים עד לצמצום הנוזלים, מכבים את האש ומצננים הייטב
  9. מעבירים לקופסא ושומרים בקירור עד להגשה

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון סלט

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד