כ"א ניסן התשפ"ד
29.04.2024

טעם טוב לשולחן החג עם יקב טפרברג וקאזה בלה

לקראת הפסח יקב טפרברג מציע טעם טוב לשולחן החג עם סדרת יינות המתאימים לאביב ולחג. הקמפיין יוצא בשיתוף פעולה מיוחד עם חברת קאזה בלה המתמחה בעיצוב וסידור שולחנות לחג ולכל אירוח

טעם טוב לשולחן החג עם יקב טפרברג וקאזה בלה
יינות טפרברג צילום: יח"צ

שיתוף הפעולה בא להבליט את הפתרון המושלם לשולחן החג עבור המשפחה הדתית, עם מגוון כלים מעוצבים ונאים של קאזה בלה ועם סדרת יינות של יקב טפרברג, חמישה דורות של יין ארצישאלי.

היינות המוצעים לחג:

מרלו אסנס 2019

היין מאפיין הייטב את בציר 2019 אשר נהנה מחורף קר וגשום ובעונת צימוח קרירה באופן יחסי. היין בעל צבע אדום עם שוליים ענבריים, באף המלטף עולה בוקה המשלב שזיף , אוכמניות עם ניחוח עדין של ציפורן ומוקה . בפה היין עם מעטה טאניני עדין וטעם ארוך.

ענבי המרלו נבצרו משני כרמים ייחודיים ונבחרים הגדלים בטופוגרפיה שונה לחלוטין

הכרם הראשון והעיקרי נמצא בעמק האלה ליד הישוב גבעת ישעיהו הכרם השני נמצא ברום הרי אפרים.

הכרם של גבעת ישעיהו  נמצא בעמק בין שני ערוצים המנקזים אוויר קר מהרי ירושלים, בקרקע שולית עם אבנית גבוהה.

מנגד הכרם של הרי אפרים מתאפיין בגובה מעל 650 מטר מעל פני הים , בתנאי אקלים הרריים  ובעוצמת צימוח מתונה

שני כרמים אלה מאופיינים בהבדלים משמעותיים בין טמפרטורת יום ממוצעת  לטמפרטורת לילה קרירה התורמת לאיכות ענבים ייחודית הבאה לביטוי בריכוז גבוה של טעמים וארומות .

הבציר : מכני בשעות הלילה המאוחרות

היין מאפיין הייטב את בציר 2019 אשר נהנה מחורף קר וגשום ובעונת צימוח קריר. באופן יחסי. היין בעל צבע אדום עם שוליים ענבריים, באף המלטף עולה בוקה המשלב שזיף , אוכמניות עם ניחוח עדין של ציפורן ומוקה . בפה היין עם מעטה טאניני עדין וטעם ארוך . הצעת הגשה : בטמפרטורה של 18 מעלות עם עוף בגריל 

אינספייר 2021

צבע היין עמוק ואטום, ליין ארומות של פירות אדומים ושחורים בשלים בשילוב עם עץ אלון מתובל. בפה היין עשיר ,מאוזן ובעל מבנה מוצק, הטאנינים רכים ומשולבים יפה והסיומת מאוזנת.

אינספייר בלנד בורדולזי 2021

40% קברנה סוביניון , 35% מרלו , 15% פטיט ורדו ו- 10% קברנה פרנק.
בלנד קלאסי אשר מקורו בבורדו.
ענבי הקברנה סוביניון והמרלו נבצרו מחלקות איכותיות בהרי השומרון בגובה של כ-700 מ' מעל גובה פני הים, ענבי הקברנה פרנק והפטיט ורדו נבצרו מחלקות נבחרות מעמק איילון.

צבע היין עמוק ואטום, ליין ארומות של פירות אדומים ושחורים בשלים בשילוב עם עץ

אלון מתוב ל. בפה היין עשיר ,מאוזן ובעל מבנה מוצק, הטאנינים רכים ומשולבים יפה

והסיומת מאוזנת .הצעת הגשה : בטמפרטורה של 18 מעלות עם תבשילי כבש או לזניה בשרית.

טפרברג

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד