מנה עיקרית מוצלחת
מתכון לפרגיות עם תפוחי אדמה בתנור ברוטב משגע כשר לפסח
מחפשים רעיון למנה עיקרית חגיגית לפסח? קבלו מתכון לפרגיות הנאפות בתנור עם מיני תפוחי אדמה ברוטב נדיר וטעים במיוחד, מתכון כשר לפסח ששווה להכין
- נועם זיגדון
- ט' ניסן התשפ"ד
תפוחי אדמה ופרגיות ברוטב משגע צילום: נועם זיגדון
מתכון לפרגיות בתנור עם תפוחי אדמה ברוטב משגע / נועם זיגדון
המצרכים לפרגיות בתנור עם תפוחי אדמה ברוטב משגע:
- 1 ק"ג פרגיות שלמות או חתוכות
- 15 תפוחי אדמה קטנים
- ½ בצל פרוס לפרוסות
לרוטב:
- ⅓ בצל
- ¼ צרור כוסברה
- ¼ צרור פטרוזיליה
- ½ ראש שום
- 1 כף תבלין פילדלפיה
- ½ כף אבקת מרק עוף / בצל
- ½ כפית כורכום
- ¼ כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- ¼ כוס שמן
- ¼ כוס מים
אופן ההכנה לפרגיות בתנור עם תפוחי אדמה ברוטב משגע:
- טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב לתערובת משחתית
- בסיר מניחים את הבצל הפרוס
- מורחים את הפרגיות ותפוחי האדמה ברוטב ומניחים גם אותם בסיר על הבצל הפרוס
- מכסים את הסיר בנייר אפיה רטוב ומעל ניייר האפייה מכסים בנייר כסף
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 200° מעלות ואופים במשך כ-45 דקות
- מסירים את הכיסוי ואופים עוד כ-40 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים ומשחימים והפרגית רכה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות