י"ג אייר התשפ"ד
21.05.2024

לוטוס מציגה: מתכונים עם שילובים של לוטוס

אותה הגברת במעטפת נהדרת. אותם המתכונים המוכרים, האהובים, אלו שתמיד מצליחים • והפעם – בשלוב ממרח לוטוס שיוציא מכולם 'וואו!' בכל ביס מחדש • מוסיפים כף לוטוס לכל עוגה וקינוח ומגלים עולם חדש של מאפים

לוטוס מציגה: מתכונים עם שילובים של לוטוס
עוגת גבינה עם שוקולד צילום: לוטוס

עוגת גבינה קלאסית עם נגיעות לוטוס מכל הכיוונים:

כמות: תבנית אינגליש קייק

קהל יעד: אלו שמשקיעות קצת יותר

דרגת קושי: קלי קלות

משך הכנה: 20 דקות גג (להשחיל בין השכבה למכונה)

אז מה צריך?

  • 1 חבילה עוגיות לוטוס
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 פודינג וניל
  • 2 כפות סוכר
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 1 קופסא ממרח לוטוס
  • פירורי עוגיות לוטוס (ממה שנשאר בתחתית...)
  • 50 גרם שוקולד לבן מגורד

מה עושים?

מערבבים את פירורי העוגיות והחמאה לעיסה אחידה ומשטחים בתחתית התבנית.

מקציפים את השמנת המתוקה.

בקערה נפרדת מערבבים גבינה, סוכר ופודינג, מאחדים עם השמנת המוקצפת ומורחים על גבי הבסיס.

מחממים קלות את ממרח הלוטוס בסיר, שופכים על העוגה ומנערים את התבנית לקבלת ציפוי אחיד.

מפנקים בפירורי עוגיות ובשברי שוקולד ושומרים עמוק במקרר מפני ידיים של ילדים שאמורים לישון...

לוטוסעוגת גבינה עם לוטוסצילום: לוטוס

סופלה מושלם עם הפתעת לוטוס נמסה:

כמות:  10 גביעי קאפ-קייק

קהל יעד: כל מי שיש לו שליטה עצמית לעצור אחרי הגביע השלישי

דרגת קושי: קל וכיפי

משך הכנה: 10 דקות הכנה+ 10 דקות אפיה

אז מה צריך?

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 0.5 כוס שמן
  • 4 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2/3 כוס קמח
  • ממרח לוטוס קלאסי

מה עושים?

מחממים תנור לטורבו 180 מעלות. (מכירים את זה שמגיעים לסוף המתכון ואז כתוב "מכניסים לתנור שחומם מראש"? חסכנו לכם את התסכול הזה...)

ממיסים את השוקולד והשמן על גבי להבה בינונית.

מקציפים את הביצים עד לקבל קצף תפוח ומוסיפים את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה.

מוסיפים את תערובת השוקולד אל הקצף ומטמיעים בתערובת, מוסיפים את הקמח ומערבבים לאיחוד.

ממלאים את גביעי הקאפקייקס עד למחצית מגובהם, מניחים כפית ממרח לוטוס ומכסים בכף נוספת מתערובת השוקולד.

אופים 10 דקות ולא יותר.

זהירות, ממכר!

לוטוסקאפקייקס עם לוטוסצילום: לוטוס

לוטוס

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד