י"ד תשרי התשפ"ה
16.10.2024

מתכון לקרואסון בצק עלים במילוי תפוחים

מאפה בצק עלים מושלם וטעים במיוחד לכל חובבי התפוחים, מתכון לקרואסון במלית תפוחים וקונפיטורת פטל שפשוט לא תפסיקו לנשנש

מתכון לקרואסון בצק עלים במילוי תפוחים
קרואסון בצק עלים במילוי תפוחים צילום: freepik

מתכון לקרואסון בצק עלים במילוי תפוחים

המצרכים לקרואסון בצק עלים במילוי תפוחים:

  • 1 בצק עלים מופשר
  • ביצה טרופה
  • 1 כפית סילאן
  • שומשום

למילוי:

  • 2 תפוחי עץ ירוקים קלופים  
  • 50 גרם חמאה
  • 2 כפות סוכר חום כהה
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כף מיץ לימון
  • 3 כפות קונפיטורת פטל

לפיזור לאחר האפייה:

  • אבקת סוכר

אופן ההכנה לקרואסון בצק עלים במילוי תפוחים:

  1. חותכים את התפוחים לקוביות קטנות
  2. ממיסים את החמאה בסיר ומוסיפים פנימה את התפוחים ויתר המצרכים
  3. מערבבים הייטב לאיחוד ומבשלים במשך כ20 דקות
  4. מסננים את התפוחים מהנוזלים ומצננים הייטב
  5. פותחים את בצק העלים למלבן גדול, מרדדים מעט וחותכים למשולשים
  6. ממלאים כל משולש במלית התפוחים ומגלגלים לקרואסון
  7. מניחים את הקרואסונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בביצה טרופה עם סילאן ומפזרים שומשום
  8. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים כ20 עד 30 דקות – עד לקבלת צבע שחום יפה
  9. מוציאים מהתנור ומצננים הייטב
  10. מפזרים אבקת סוכר ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון לקרואסון במילוי תפוחים מתכון למאפה מתוק מתכון חלבי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}