קינוח מפנק
מתכון לעוגת ביסקוויטים בציפוי קרמבל לוטוס
הכירו את העוגה שתגרום לכם להתמכר לטעם הלוטוס המושלם! שכבות של ביסקוויטים רכים, קרם וניל עשיר וקצפת לוטוס מפנקת, מכוסות בקרמבל פריך וטעים - כל ביס הוא חגיגה של טעמים. מושלמת לקינוח משפחתי או לאירוח
- חני לוין
- י"א אלול התשפ"ד
עוגת ביסקוויטים בציפוי קרמבל לוטוס צילום: אסתי
מתכון לעוגת ביסקוויטים בציפוי קרמבל לוטוס / אסתי
המצרכים לעוגת ביסקוויטים בציפוי קרמבל לוטוס:
לבסיס:
- 1 חבילת ביסקוויטים
- 1 כוס חלב
לקרם:
- 250 מ"ל שמנת מתוקה / צימחית
- 1 כף סוכר
- 2 כפות פודינג וניל
- 1/4 כוס חלב
- 3 כפות גבינה לבנה 5%
- 1.5 כפות סוכר
לציפוי:
- 2 כפות ממרח לוטוס
לקרמבל לוטוס:
- 3 כפות ביסקוויטים מרוסקים גס
- 1 כף ממרח לוטוס
אופן הכנה לעוגת ביסקוויטים בציפוי קרמבל לוטוס:
- מקציפים היטב את השמנת המתוקה, הסוכר והפודינג. מוסיפים את הגבינה והסוכר ומערבבים בעדינות עד לקבלת קרם חלק ואחיד
- שומרים בצד כף וחצי מהקצפת ומחלקים את יתרת הקצפת לשתי קערות
- בקערה של קצפת אחת מוסיפים 2 כפות ממרח לוטוס ומערבבים באיטיות עד לאיחוד
- בקערה השניה משאירים את הקצפת כפי שהיא לבנה.
- טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בתבנית אינגליש קייק.
- מורחים שכבה של קרם לבן ומעל מניחים שוב שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב.
- מעל מורחים שכבה של קרם לוטוס ומעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב
- ממשיכים כך עד לגמר הקרם כשאת העוגה מסיימים בשכבה של הקצפת ששמרנו בצד
הכנת הקרמבל:
- מחממים מעט את ממרח הלוטוס ומערבבים אותו עם פירורי הביסקוויטים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מזלפים פסים של ממרח לוטוס על פני העוגה ומפזרים מעל את הקרמבל.
- מכניסים למקפיא למשך 6 שעות לפחות.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות