חה"כ ניסים ואטורי נבחר לעמור בראשות הוועדה היוקרתית
ח"כ ניסים ואטורי נבחר פה אחד לעמוד בראשות הוועדה לפיקוח על הקרן לאזרחי ישראל במקומה של ח"כ לימור סון הר-מלך. יו"ר הוועדה הנבחר: "הוועדה לא תהיה חותמת גומי. כספי הקרן ילכו לייעוד שלהם – לצפון, לדרום, לתעסוקה ולחיילי צה"ל. נגיע לקצות מדינת ישראל"
- אברהם פריינד
- כ"א טבת התשפ"ה
- 3 תגובות

הוועדה לפיקוח על הקרן לאזרחי ישראל אישרה היום (שלישי) את המלצת ועדת הכנסת, לפי סעיף 106(א) לתקנון הכנסת, ובחרה בחבר הכנסת ניסים ואטורי למילוי תפקיד יושב ראש הוועדה, במקומה של ח"כ לימור סון הר-מלך. ח"כ ואטורי נבחר פה אחד לעמוד בראשות הוועדה.
יו"ר הכנסת, ח"כ אמיר אוחנה, בירך את ח"כ ואטורי: "הוועדה הזו מנתבת משאבים ועוזרת לאנשים. אני רוצה לדבר על הלב הגדול שאתה מביא אתך לכל התפקידים ועל היכולת שלך להקשיב ולשמוע. אנו עוסקים הרבה בחקיקה ובפיקוח על הממשלה ולפעמים יש כאלה ששוכחים את הלב, אבל אתה לא תשכח. אני מאחל הרבה הצלחה לך ולכל מי שיפעל לסייע לך לעשות טוב לאזרחי ישראל".
יו"ר הוועדה הנבחר, ח"כ ניסים ואטורי אמר: "אני מאוד נרגש ומרגיש את האחריות על כתפיי. נעשה דברים חשובים. מה שחשוב לי זה להביא את הכספים לנקודות הקטנות שאף אחד לא הגיע אליהם. לא נהיה חותמת גומי. הקרן לאזרחי ישראל תהיה בדיוק מה שהיא צריכה להיות על פי החוק ועל פי הייעוד שלה. יש לנו תקציב ואנחנו נשתדל שהוא יגיע לייעוד שלו, בין אם זה לצפון, לדרום, לתעסוקה ולחיילי צה"ל. ההשקעות האלה הולכות לדורות הבאים. נגיע לקצות מדינת ישראל, לפריפריה. אני שמח על ההזדמנות שניתנה לי לנהל את הוועדה הזו".
יו"ר ועדת הכנסת, ח"כ אופיר כץ אמר: "אני רוצה להגיד שכאשר ח"כ ואטורי שם לעצמו מטרה אז הוא לא משחרר. הוועדה הזו חשובה והיא עוד יותר חשובה כשבא מישהו מהפריפריה שיודע לשים את הפריפריה במרכז ולהעלות אותה על המפה כדי שהיא תזכה לדברים נוספים. אני בטוח שתביא את זה לידי ביטוי. זו הזדמנות להגיד תודה לח"כ לימור סון הר-מלך שעשתה עבודה טובה בוועדה הזו".
ח"כ אושר שקלים אמר: "ניסים מבחינתי הוא שותף לדרך. אנו עובדים יחד בהרבה ועדות ואני אעמוד לרשותך בכל מה שרק אפשר. ח"כ לימור סון הר-מלך עשתה פה בהחלט עבודה טובה. ניסים נרתם במהלך המלחמה האחרונה לסייע לחיילים, למילואימניקים, ועשה זאת בסתר. שיהיה לך המון בהצלחה, אני בטוח שתצליח".
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות