דרמטי: נתניהו הודיע על עיכוב שחרור האסירים עד להודעה חדשה
בדרך לפיצוץ העסקה? | לשכת ראש הממשלה הודיעה על עיכוב בשחרור מאות המחבלים שהיו צפויים להשתחרר הלילה במסגרת הפעימה הנוכחית בעקבות ההפרות החוזרות והנשנות של ארגון הטרור חמאס | עיכוב השחרור "עד שיובטח שחרור החטופים הבאים, וללא טקסי הביזוי" | כל הפרטים
- יענקי פרבר
- כ"ה שבט התשפ"ה
- 8 תגובות

לשכת ראש הממשלה הודיעה כי "לאור ההפרות החוזרות והנשנות של חמאס - לרבות הטקסים המבזים את כבוד חטופינו והשימוש הציני בחטופים לצרכי תעמולה - הוחלט לעכב את שחרור המחבלים שתוכנן לאתמול עד שיובטח שחרור החטופים הבאים, וללא טקסי הביזוי".
אתמול (שבת) חמאס השתמש בשני החטופים אביתר דוד וגיא דלאל, לצרכי תעמולה. השניים הובאו לשטח בו התקיים "טקס" שחרור החטופים ותועדו בסרטון מתוך רכב של חמאס קוראים לנתניהו להשלים את העסקה.
בנוסף חמאס ביצע הפרה משמעותית בהסכם באי העברת גופתה של שירי ביבס הי"ד, שהוחלפה בידי אלמונית עזתית בסוף השבוע האחרון. רק לאחר שישראל איימה, בארגון הטרור חמאס דאגו להעביר את גופתה לישראל".
דורון קדוש דיווח בגל"צ, כי המחבלים כבר הועלו על האוטובוסים בשעה האחרונה ונאמר להם שהם בדרכם לחופשי - ולפני זמן קצר הם הורדו מהאוטובוסים והושבו לתאים.
בסוף השבוע פרסם ראש הממשלה אזהרה לחמאס: "האכזריות של מפלצות החמאס אינה יודעת שום גבול. לא רק שהם חטפו את האב ירדן ביבס, את האם הצעירה שירי ואת שני התינוקות הקטנים שלהם. באופן ציני בל-יתואר, הם לא החזירו את שירי לצד ילדיה הקטנים, המלאכים הקטנים, והם שמו בארון גופת אישה עזתית.
אנחנו נפעל בנחישות להשיב את שירי הביתה יחד עם כל חטופינו - החיים והחללים כאחד - ונבטיח שהחמאס ישלם את מלא המחיר על הפרת ההסכם האכזרית והמרושעת הזו".
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 8 תגובות