ט"ז סיון התשפ"ה
12.06.2025
"דואג לעצמך"

אמסלם פותח על כ"ץ: "אתה קורא לעצמך שר ביטחון?, אתה בושה"

השר אמסלם תקף בחריפות את שר הביטחון והטיח בו: "אתה דואג רק לעצמך, אתה לא מתבייש לקרוא לעצמך שר הביטחון?". עוד אמר: "עד שאנחנו מצליחים להביא מועמד שלנו לתפקיד מסוים, שלושה חודשים אתה עוצר את זה"

אמסלם פותח על כ"ץ: "אתה קורא לעצמך שר ביטחון?, אתה בושה"
השר דוד אמסלם צילום: נועם מושקוביץ, דוברות הכנסת

השר דודי אמסלם תקף היום (שני) בחריפות את שר הביטחון ישראל כ"ץ במליאת הכנסת על רקע הקרב על מינויו של גלעד ארדן ליו"ר התעשיה האווירית ואמר: "אתה בושה וחרפה, מפחד שגלעד ארדן יותר פופולארי ממך. יש שרים בליכוד שסובלים ממחלה אוטואימונית שמחסלים את הגוף שלהם".

השר דודי אמסלם במליאת הכנסת צילום: ערוץ הכנסת

השר אמסלם הוסיף ותקף: "עד שאנחנו מצליחים להביא מועמד שלנו לתפקיד מסוים, שלושה חודשים אתה עוצר את זה. אין יו"ר לתעשייה האווירית כבר שלושה חודשים. זו לא חברת המתנ"סים. ומי עושה את זה? שר מהליכוד".

לסיום אמר: "אנחנו רוצים שופטים ודיפ סטייט משלנו. נפעל למנות אנשי ימין ואנשי ליכוד. אתה לא מינית מינוי אחד. אתה דואג רק לעצמך, לא מתבייש לקרוא לעצמך שר הביטחון? היית מצחצח נעליים ליהושע מצא והדחת את הבת שלו מ'רפאל'". 

מליאת הכנסת ישראל כ"ץ דודי אמסלם גלעד ארדן התעשייה האווירית
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}