הדיונים יימשכו בלילה
לקראת העברת התקציב: בליץ הצבעות בוועדת הכספים
ועדת הכספים החלה להצביע על חוק ההסדרים ועל תקציב המדינה לקראת העברתו בקריאה שניה ושלישית במליאת הכנסת. חוק ההסדרים יגיע ביום רביעי למליאה ובשבוע הבא יגיע התקציב. על פי החוק, תקציב המדינה אמור לעבור עד ה-31 במרץ
- אברהם פריינד
- י"ז אדר התשפ"ה
- 1 תגובות

יו"ר ועדת הכספים, חה"כ משה גפני צילום: דוברות הכנסת - נועם מושקוביץ'
ועדת הכספים החלה הבוקר (שני) להצביע על חוק ההסדרים ועל תקציב המדינה לקראת העברתו בקריאה שניה ושלישית במליאת הכנסת.
הוועדה צפויה לקיים מרתון של דיונים במהלך כל השבוע כשהמטרה היא להעלות את חוק ההסדרים להצבעה במליאת הכנסת ביום רביעי ובשבוע הבא את ההצבעה על תקציב המדינה.
ההצבעות בוועדת הכספים צילום: בחדרי חרדים
יצוין כי על פי החוק, תקציב המדינה אמור לעבור עד ה-31 במרץ. הקואליציה תידרש להעביר את חוק יסוד תקציב המדינה ברוב של 61 ח"כים דווקא.
מאחר ועוצמה יהודית פרשה מהקואליציה ולפחות שניים מחברי אגודת ישראל צפויים להצביע נגד התקציב, בהיעדר חוק גיוס, כפי שנחשף לראשונה ב'בחדרי חרדים', לקואליציה יש כעת 61 אצבעות.
אצבע נוספת היא של ח"כ אלמוג כהן מעוצמה יהודית שמצביע עם הקואליציה נגד עמדת מפלגתו, אך בהצבעה כמו על תקציב הוא עלול לחשוש לעשות זאת מאחר והוא יוכרז כפורש.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות