י"ח אייר התשפ"ה
16.05.2025
שב"כ והמוסד חושפים

תוכנן לטווח הזמן המיידי: זה המחבל שחוסל בדאחייה - בזמן שקידם פיגוע חמור

הפיגוע, שתוכנן לטווח הזמן המיידי, כוון לפגוע באזרחים ישראלים ועל כן הותקף חסן בדיר באופן מיידי להסרת האיום

תוכנן לטווח הזמן המיידי: זה המחבל שחוסל בדאחייה - בזמן שקידם פיגוע חמור
זירת החיסול צילום: רשתות ערביות

מטוסי קרב של צה״ל, בהכוונת שב״כ תקפו במהלך הלילה במרחב הדאחייה שבבירות, וחיסלו את המחבל חסן עלי מחמוד בדיר, פעיל ביחידה 3900 של ארגון הטרור חיזבאללה וכוח קודס האיראני. 

לפי השב"כ והמוסד, חסן בדיר פעל בתקופה האחרונה, בשיתוף ארגון הטרור חמאס, הכווין מחבלי חמאס וסייע להם בקידום מתווה פיגוע חמור נגד אזרחים ישראלים בטווח הזמן המיידי. 

הפיגוע, שתוכנן לטווח הזמן המיידי, כוון לפגוע באזרחים ישראלים ועל כן הותקף חסן בדיר באופן מיידי להסרת האיום. 

"פעילויות אלה של ארגון הטרור חיזבאללה מהווה הפרה של ההבנות בין ישראל ללבנון ומהוות איום כלפי מדינת ישראל ואזרחיה", נאמר בהודעת גופי הביטחון. "צה״ל, שב״כ והמוסד ימשיכו לפעול לסיכול כל סכנה לאזרחי מדינת ישראל בשטח המדינה או מחוצה לה".

ביירות לבנון צה"ל חסן עלי מחמוד בדיר חיסול מחבל
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}