קל וטעים
מתכון לעלי בלינצ'עס כשרים לפסח
מתכון פשוט ומהיר להכנת עלי בלינצ'עס כשרים לפסח על בסיס ביצים, מים וקמח תפוחי אדמה. הבלילה מטוגנת במחבת חמה עד להתייצבות, תוכלו למלא את הבלינצ'עסים במילויים שונים
- חיים בורנשטיין
- י"ב ניסן התשפ"ה

בלינצ'עס, אילוסטרציה צילום: שאטרסטוק
מתכון לעלי בלינצ'עס כשרים לפסח / שף חיים בורנשטיין
המצרכים לעלי בלינצ'עס כשרים לפסח:
- 6 ביצים
- 1 כוס מים
- 3 כפות גדושות קמח תפו"א
- מעט מלח
- קצת שמן לטיגון
אופן ההכנה לעלי בלינצ'עס כשרים לפסח:
- מקציפים הייטב את הביצים, (אפשרי עם בלנדר יד)
- מוסיפים לאט את המים והקמח תפו"א ומערבבים הייטב עד לקבלת בלילה אחידה וללא גושים (חשוב לערבב טוב טוב את העיסה כל הזמן כי הקמח תפו"א נופל למטה)
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומעבירים בכל פעם מעט מהבלילה
- מטגנים את הבלינצ'סים על אש נמוכה בכדי שלא יישרפו - לא צריך להפוך לצד השני, אחרי שזה מתייבש אפשר להוציא
- אם רוצים להוסיף מתיקות אפשר להוסיף סוכר וניל.
- ניתן למלא את הבלינצ'סים במילוי חלבי או בשרי כרצונכם
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות