רבה של ירושלים בירך את הנהלת המחוז של כללית לקראת פסח: ״זאת עשייה מבורכת למען תושבי הבירה”
ביקור חגיגי אצל הגר”ש עמאר שליט”א: הנהלת מחוז ירושלים בכללית סקרה את ההיערכות לפסח והציגה את תנופת ההתפתחות בשירות לתושבים
- יאיר פריד כתבה מקודמת
- י"ב ניסן התשפ"ה
- 1 תגובות

מנהל מחוז ירושלים בכללית, מר ארז לוי, ביקר אמש בלשכתו של הראשון לציון ורבה של ירושלים, הגאון הרב שלמה משה עמאר שליט”א, יחד עם הרב משה רוזנגרטן, מנהל המגזר החרדי בכללית במחוז, ודוד שכטר, מנהל הפרויקטים במחוז. במהלך הפגישה הממושכת נסקרו ההיערכות המיוחדת לקראת חג הפסח, לצד ההתפתחויות הרחבות שמתחוללות לאחרונה במחוז ירושלים בכללית, בדגש על חיזוק הקשר לקהילה, הנגשה מרבית של מענה מקצועי, ותנופת בינוי רחבת היקף.
הרב עמאר התעניין בפרטים ובירך את מר לוי על פעילותו: “זכיתי לראות במו עיניי כיצד נעשית עבודה רבה, בשקט ובצנעה, למען כלל תושבי ירושלים, ואני מברך אתכם שתזכו להמשיך בפעולתכם הברוכה לחיזוק הבריאות של תושבי ירושלים.”
במהלך הפגישה העניק מר לוי לרב את חוברת התרופות הכשרות לפסח שיצאה לאור על ידי מחלקת הדת והכשרות בכללית, וזכתה להתעניינות רבה מצד הרב.
הרב משה רוזנגרטן, מנהל המגזר החרדי במחוז ירושלים, אמר בסיום הביקור: “זו הייתה פגישה מרוממת עם מנהיג רוחני שקשוב לצרכי הציבור. שמחנו להציג בפניו את ההיערכות לקראת החג ואת הפעולות שאנו עושים תוך שיתוף פעולה עם הקהילות.”
הרב אברהם קונסקי, מנהל המחלקה החרדית בכללית, הוסיף: “הקשר שלנו עם גדולי ישראל ומורי ההוראה הוא בסיס חשוב בכל תהליך שאנחנו עושים. אנחנו רואים בזה שליחות, וממשיכים להעמיק את החיבור באופן שמכבד את הציבור ונותן מענה איכותי לצרכי הבריאות.”





הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות