מצבו קשה
אירוע חריג בירושלים: בן 4 התנגש בילד אחר - ופונה מחוסר הכרה
החובשים והפראמדיקים שהגיעו למקום העניקו טיפול רפואי ופינו לבית החולים את אחד הילדים, בן 4 בלבד, כשמצבו קשה והוא סובל מחבלת ראש, מורדם ומונשם. אליעזר בן חוה לרפואה שלמה

זירת האירוע צילום: תיעוד מבצעי מד"א
אירוע חריג בירושלים: צוותי מד"א הוזעקו הערב (שלישי) לתחנת הרכבת בעיר, בעקבות דיווח על שני ילדים שהתנגשו אחד בשני.
החובשים והפראמדיקים שהגיעו למקום העניקו טיפול רפואי ופינו לבית החולים את אחד הילדים, בן 4 בלבד, כשמצבו קשה והוא סובל מחבלת ראש, מורדם ומונשם.
חובשי רפואת חירום במד"א דניאל אליקים, ישי מור ויאיר אבא שאול סיפרו: "הגענו וראינו את הילד שוכב בתוך תחנת הרכבת, לצד העמדה של הכרטיסים. סיפרו לנו שהתנגש עם ילד נוסף, וכתוצאה מההתנגשות נחבל בראש. הוא היה מחוסר הכרה עם חבלה קשה בראשו. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים שכלל עצירת דימומים, חבישות, הרדמה והנשמה ומתן טיפול תרופתי. פינינו אותו בדחיפות לבי"ח כשהוא מורדם ומונשם ומצבו מוגדר קשה".
הציבור נקרא להתפלל לרפואת הילד אליעזר בן חוה שמצבו קשה מאוד.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות