"קשה לי עם הדיון הזה!" – מוחמד מג'אדלה התפרץ בשידור
העיתונאי הערבי של חדשות 12 התפרץ בזעם על משתתפי הפאנל של "אברי ושרקי" ותקף את הדיון סביב הסבל בצד השני
- מאיר גלבוע
- ח' אייר התשפ"ה
- 13 תגובות

אמש, בתוכנית "אברי ושרקי" בערוץ 12, התפתח עימות סוער בין העיתונאי מוחמד מג'אדלה לבין חברי הפאנל. מג'אדלה הביע זעזוע מהזלזול של חלק מהמשתתפים בסבלם של תושבי עזה, הסובלים ממחסור חמור במזון.
העימות החל כאשר מג'אדלה תיאר את המצב הקשה בעזה, כולל מקרים של גניבת מזון על ידי תושבים נואשים, והסביר כי חמאס נמנע מלטפל במקרים אלו מחשש לתקיפות ישראליות. בתגובה, חברת הפאנל שרה העצני-כהן אמרה: "ברור שהיא תוקפת אותם... כאוס מוחלט, זה מה שצריך להיות". פאנליסט נוסף, רועי קונקול, הוסיף בלעג: "מצדי שיאכלו חצץ ואבנים... תחזירו את החטופים, אולי יש לכם סיכוי. לא תחזירו אותם - תמותו ברעב" .

מג'אדלה, שלא הצליח להישאר אדיש, התפרץ בזעם: "קשה לי מאוד עם הדיון הזה. אתם מזלזלים בתחושות וברעב של האנשים שם ובכל דבר שקשור לערכים ומוסר. קשה לי עם זה! לא רק בגלל שיש לי שם משפחה, כי בסוף אנחנו צריכים לשבת במדינה שאני מכבד מאוד את הדעות של כולם, אבל קצת ערכים ומוסר כשאנחנו מדברים על אנשים" .
מאז אוקטובר 2023, מג'אדלה ממעט להופיע באולפני חדשות 12. למרות שמונה לפרשן קבוע, נוכחותו באולפן הפכה לנדירה.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 13 תגובות