"הפחד צף"
כרמלי נבהל משוכן היערות: "הלך מאחורינו עם גרזן והניף אותו לצדדים"
יצחק כרמלי משתף בסרטון נוסף מביקורו במאוריציוס, הפעם הוא מתאר את המפגש עם שוכן היערות מקומי - ג'וליאן, כרמלי נבהל מג'וליאן שהלך מאחוריו ונשא גרזן ומבקש אותו ממנו | האם יש קשר בין המקומיים לצאצאי הכנענים מתקופת משה?
- חני לוין
- י"ח אייר התשפ"ה

כרמלי לאחר שלקח את הגרזן צילום: צילום מסך
פרשת אמור: "כָּל מְלֶאכֶת עֲבֹדָה".
יצחק כרמלי ממשיך לשתף בסרטונים מרתקים מביקורו באי מאוריציוס: "ממשיכים במסע, אנחנו נכנסים אל היער. ג'וליאן אוחז בגרזן ענק, אני אחריו" מספר כרמלי.
כרמלי עם ג'וליאן צילום: יצחק כרמלי
ממשיך כרמלי ומתאר: "לרגע אני נבהל, הסיטואציה: אני וחברי למסע לבדנו בתוך יער עבות, עם שוכן יערות בעל זרועות שריריים, עכשיו ג'וליאן אחריי, עם הגרזן. מידי פעם הוא מניף את הגרזן לצדדים ...הפחד צף"
"בעדינות אני מבקש ממנו את הגרזן , עכשיו אני אחריו , מה שבטוח יותר... "לא , לא ! לא כך חוטבים עצים" עוצר אותי ג'וליאן שלוקח ממני את הגרזן ומדגים לי איך נכון חוטבים עצים"
כרמלי ממשיך ואומר: "לרגע אני חושב ואולי הם צאצאי אותם כנענים שבאו להתגייר בימי משה ונתנם משה חוטבי עצים ושואבי מים?"
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות