העבירו את המסר
"התערבות פוליטית": מקורבים לנתניהו מחו על פגישת לפיד עם נשיא האמירויות
מקורבים לנתניהו מחו על פגישת לפיד עם נשיא האמירויות, וכינו אותה "התערבות פוליטית" | משרד החוץ היה מעורב בפרטי הפגישה מראש
- שלו שינברג
- ח' תמוז התשפ"ה
- 2 תגובות

יאיר לפיד בישיבת הסיעה צילום: Yonatan Sindel/Flash90
מקורבים לראש הממשלה בנימין נתניהו הביעו מורת רוח בפני גורמים באיחוד האמירויות בעקבות פגישת יו"ר האופוזיציה יאיר לפיד עם נשיא המדינה מוחמד בן זאיד (MBZ) ושר החוץ עבדאללה בן זאיד (ABZ), כך חשפו מיכאל שמש ורועי קייס ב"כאן חדשות".
לדבריהם: "לא ייתכן שראש האופוזיציה מוזמן לפני ראש המדינה – מדובר בהתערבות פוליטית."
עוד אמרו: "אחרי הפעולה באיראן והצעדים המדיניים של רה"מ – ציפינו להתנהלות אחרת. כנראה שהפחד מאיראן גובר על שיקול דעת נכון".
עוד דווח כי משרד החוץ היה מעורב בפרטי הפגישה מראש. עם זאת, בשל הרגישות – לא פורסמה תמונה של לפיד עם נשיא האמירויות.
נתניהו לא ביקר באיחוד האמירויות מאז נחתמו הסכמי אברהם, בניגוד ליריביו הפוליטיים – בהם בנט ולפיד – שכבר התקבלו לפגישות רשמיות.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות