חמאס בהודעה חדשה אומר כי הוא מוכן לעסקה כוללת שבמסגרתה ישוחררו כלל החטופים בתמורה לאסירים פלסטיניים במסגרת הסכם שיביא לסיום המלחמה ולנסיגת כלל כוחות צה"ל מהרצועה, פתיחת מעברים, הכנסת כל הצרכים הדרושים לה ותחילת שיקום הרצועה. לא משהו שלא שמענו בעבר
הודעת ארגון הטרור חמאס: חמאס עדיין ממתין לתגובת האויב הציוני להצעה שהוצגה לתנועה על ידי מתווכים ב-18 באוגוסט, אשר הוסכמה על ידי התנועה והפלגים הפלסטיניים.
בהקשר זה, התנועה חוזרת על נכונותה להיכנס להסכם מקיף לפיו כל אסירי האויב המוחזקים על ידי ההתנגדות ישוחררו בתמורה למספר מוסכם של אסירים פלסטינים המוחזקים על ידי הכיבוש. הסכם זה יסיים את המלחמה ברצועת עזה, יוביל לנסיגת כל כוחות הכיבוש מכל רצועת עזה, יפתח את המעברים כדי לאפשר כניסת כל צרכי הרצועה, ויתחיל בתהליך השיקום.
התנועה חוזרת גם על הסכמתה להקים ממשל לאומי עצמאי של טכנוקרטים שינהל את כל ענייני רצועת עזה וייקח על עצמו את אחריותו באופן מיידי בכל התחומים.


הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות