× הורדה
בחדרי חרדים
האפליקציה
כ"ט סיון התשפ"ו
14.06.2026
לאחר שהנהג שוחרר

הנער שנדרס בהפגנה הגיע באמבולנס להגיש תלונה; המשטרה: "זומן לחקירה"

המשטרה טוענת כי הנער הפצוע זומן לחקירה מתואמת על הפרת סדר, אך משפחתו מכחישה וטוענת כי ביקשה יומיים שיבואו מהמשטרה לגבות עדות ללא מענה • הנהג החשוד בדריסה שוחרר אתמול למעצר בית לאחר שלא נגבתה עדות מהקורבן

אמבולנס בתחנת משטרה בירושלים. אילוסטרציה, אין קשר לכתבה
אמבולנס בתחנת משטרה בירושלים. אילוסטרציה, אין קשר לכתבה צילום: הדס פרוש, פלאש 90

הנער בן ה-16 שנדרס בהפגנה של פלג הרצ"פניקים ביום שני האחרון, נאלץ להגיע הערב (רביעי) באמבולנס לתחנת המשטרה. כך פרסם כתב גל"צ טוביה יגלניק.

לטענת המשטרה, הנער הפצוע זומן לחקירה על הפרת סדר והגיע בתיאום עם הוריו. עם זאת, במשפחתו מכחישים ואומרים כי כבר יומיים שהם רודפים אחרי המשטרה שיבואו לגבות את עדותו והם סירבו לגבות עדות בבית החולים - ואז הם אמרו שהוא יחקר על הפרת סדר.

הנער מגיע לתחנת המשטרה צילום: טוביה יגלניק

כזכור, הנהג, בן 24 מבני ברק, נעצר בחשד שדרס את הנער בעת שהאיץ במהלך ההפגנה של פלג הרצ"פניקים בסמוך לצומת גהה.

דריסת המפגינים צילום: דוד קשת

אתמול הוא שוחרר למעצר בית מכיון שלא נפתחה תלונה ולא נגבתה עדות מהקורבן או מעדים נוספים.

השופטת דחתה את בקשת המשטרה להאריך את מעצרו בשישה ימים, והורתה על שחרורו למעצר בית עד ה-14 בדצמבר. בדיון ציינה המשטרה כי הנהג "איבד את הסבלנות" מהפקק שנוצר במהלך ההפגנה.

רגע הדריסה בהפגנה צילום: חדשות כל העולם

בחקירתו קשר החשוד את עצמו לאירוע, וטען כי נסע בזהירות. "לא הבחנתי שפגעתי באיש, ורק בהמשך הבנתי שהייתה פגיעה", אמר.

לפי גורמי רפואה, הנער שנפגע סבל מחבלות בבטן, באגן ובגפיים, ופונה במצב בינוני לבית החולים שניידר. לטענת המשטרה, בשלב זה לא ניתן לקבוע אם הדריסה הייתה מכוונת.

הפלג הירושלמי דריסה הפגנה פצוע בינוני תחנת משטרה גביית עדות
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 10 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}