× הורדה
בחדרי חרדים
האפליקציה
י"ב תמוז התשפ"ו
27.06.2026
גוזרת קופון כפול

ההפתעה שמחכה לכם בקופה: המהלך של רשת הביגוד שמעורר סערה

מסעדה או חנות ביגוד? קבוצת גולף החלה להטמיע מהלך שנוי במחלוקת המאפשר גביית טיפ מהלקוחות בקופות הרשת. הצעד מעורר סערה בקרב צרכנים, בזמן שעדויות עובדים חושפות כי חלק ניכר מהתשלום אינו מגיע לכיסם ומיועד לכיסוי עלויות מס ומועדון

ההפתעה שמחכה לכם בקופה: המהלך של רשת הביגוד שמעורר סערה
מרכז קניות. אילוסטרציה צילום: unsplash

קבוצת גולף החלה להטמיע מהלך שנוי במחלוקת, במסגרתו מוצעת ללקוחות האפשרות להשאיר טיפ למוכרים במעמד הרכישה. המהלך, שחורג מהנהוג בענף הטקסטיל וכלי הבית, חל על רשתות הקבוצה הכוללות את גולף, גולף קידס, גולף אנד קו ועוד. בעוד שבענף האופנה נהוג לתגמל עובדים באמצעות עמלות מכירה או ציונם לשבח במערכות המשוב בקופה, המעבר לבקשת תשר ישיר מהלקוח נחשב לצעד יוצא דופן.

על פי הדיווחים, בקופות החנויות הוצבו שלטים הכוללים ברקודים לתשלום טיפ בסכומים קבועים של שקל אחד, 5 שקלים, 10 שקלים ו-15 שקלים. ב-ynet דווח כי חלק מהמוכרים ברשת אמרו שהחברה מגלגלת לידי העובדים 40% בלבד מסכום הטיפ, בעוד יתרת הסכום משמשת לתשלום מסים ומועדון.

"אני עובדת לבד בחנות, מתעסקת עם משלוחי וולט, תמחור, סידור ושירות. עכשיו עליי לבקש גם טיפ", אמרה אחת המוכרות. מנגד, בחלק מהסניפים נראה כי המוכרים טרם הוכשרו ליישום המהלך ולא ידעו כיצד לגבות את התשלום בפועל.

כתב הצרכנות העצמאי גל קולוג, שנתקל בתופעה כלקוח בחנות "גולף" בתל אביב, תיאר את החוויה: "בחרתי בעצמי את כל הפריטים, לא יצרתי אפילו קשר עין עם אף עובד. הגעתי לקופה עם הפריטים שלי ובסוף הרכישה במעמד החיוב העובד שאל אותי: 'תרצה להשאיר טיפ לעובדי החנות?' שאלתי אותו: 'האם מדובר בנוהל רשתי, או משהו חדש'? והוא השיב: 'כן, וזה מאוד נהוג בארצות הברית'. כל זה כשלא קיבלתי שום שירות".

"בנוסף, המעמד הזה מביך הרבה לקוחות ועל זה מן סתם בונים", אומר קולוג. "אם רוצים לעודד מצוינות בין עובדים זה מבורך, נראה לי שאפשר לעשות את זה שלא על חשבון ציבור הלקוחות. לא נתנו לי שום שירות מלבד העבירו את המוצרים בקופה, אז אולי יתנו לי כלקוח את הכסף הזה? סתם אני שואל. אני חמשוב שזה ירחיק הרבה מאוד אנשים מהחנויות לאונליין".

תגובת קבוצת גולף: "האפשרות להשאיר טיפ למוכרים בחנויות היא חלק ממהלך לשדרוג חוויית השירות, הנמצא כיום בבחינה ובהטמעה. מדובר באפשרות בלבד, לפי שיקול דעת הלקוח. המהלך נולד מתוך בקשות שעלו מעובדי החנויות, במטרה לתגמל מצוינות בשירות אישי ואיכותי, ומהווה תוספת לתגמול של עובדי החנויות.

קבוצת גולף מעודדת יוזמות שמגיעות מהעובדים ולמען העובדים, במיוחד כאשר הן מייצרות ערך הן לצוותים והן ללקוחות. במסגרת הפיילוט שנערך לאחרונה, המהלך מתקבל בצורה חיובית מצד קהל הלקוחות הנאמן של הקבוצה, כאשר הטיפ מתווסף לעמלות המכירה ומשמש גם לרווחת עובדי החנויות".

גולף טיפ רשת ביגוד
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}