× הורדה
בחדרי חרדים
האפליקציה
כ"ד סיון התשפ"ו
09.06.2026
המערכות התריעו

בגלל דיווח על "מעצר עריק": מפגינים חסמו את הכביש סמוך לרמת שלמה

דו"ח תנועה שנרשם לצעיר חרדי בכניסה לשכונת רמת שלמה הוביל להפצת התרעה על "ניסיון מעצר" של עריק. מפגינים הגיעו למקום, חסמו את הכביש ופתחו במחאה

בגלל דיווח על "מעצר עריק": מפגינים חסמו את הכביש סמוך לרמת שלמה
המהומה בכביש צילום: סעיף 27א

אירוע חריג התרחש הבוקר (שלישי) בכניסה לשכונת רמת שלמה בירושלים, לאחר שדו"ח תנועה שנרשם לצעיר חרדי הוביל למחאה ולחסימת כביש, בעקבות ההבנה השגויה כי מדובר בניסיון לעצור עריק.

על פי הפרטים שהגיעו מהמקום, שוטר עיכב נהג חרדי לצורך רישום דו"ח תנועה. במקביל, עוברי אורח שסברו כי מדובר במעצר של עריק, הזעיקו את מערכת ההתרעה "החוטפים הגיעו", המשמשת להקפצת מפגינים לאירועים מסוג זה.

המהומה בכביש צילום: סעיף 27א

זמן קצר לאחר מכן הופצו הודעות טלפוניות על "ניסיון מעצר", ועשרות מפגינים הגיעו לזירה, חסמו את הכביש והחלו במחאה.

עם זאת, הנהג לא נעצר כלל, ולפי המידע הקיים גם לא ברור אם מדובר בעריק. האירוע כולו החל, ככל הידוע, בעקבות עיכוב לצורך מתן דו"ח תנועה בלבד.

רמת שלמה ירושלים
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 6 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}