× הורדה
בחדרי חרדים
האפליקציה
כ"ה סיון התשפ"ו
10.06.2026
קלף מיקוח אזורי

הפעיל הלבנוני במתקפה חריפה נגד איראן: "לבנון לא מדינה יתומה שאתם יכולים לאמץ"

פעיל הלבנוני האדי מוראד, המוכר כמבקר חריף של חיזבאללה וההשפעה האיראנית בלבנון, פרסם סרטון שבו תקף בחריפות את טהראן ואת מעורבותה במדינה. בדבריו האשים את איראן בניצול לבנון לצרכים אזוריים ובפגיעה ביציבותה לאורך שנים

הפעיל הלבנוני במתקפה חריפה נגד איראן: "לבנון לא מדינה יתומה שאתם יכולים לאמץ"
הפעיל הלבנוני נגד איראן צילום: צילום מסך רשתות חברתיות

הפעיל הלבנוני השיעי, האדי מוראד, המוכר כאחד המבקרים החריפים של ארגון חיזבאללה וההשפעה האיראנית בלבנון, פרסם סרטון וידאו סוער ובו מתקפה ישירה ובלתי מתפשרת נגד המשטר בטהראן. בדבריו, יוצא מוראד נגד הניסיון האיראני להשתמש בלבנון כקלף מיקוח אזורי וכזירה לניהול מאבקים צבאיים.

הפעיל הלבנוני על איראן צילום: רועי קייס - כאן 11

"משטר האייתוללות חושב שהוא יכול לשעבד את לבנון בשביל כמה טילי מתכת שלא מסוגלים לפגוע בישראלי אחד", אמר מוראד בפתח דבריו, תוך שהוא מזלזל ביכולותיה הצבאיות של איראן ובאפקטיביות של הארסנל שהיא מעבירה ללבנון. בהמשך פנה ישירות להנהגה האיראנית והדגיש: "אל תחשבו שלבנון שייכת לכם. לבנון היא לא מדינה יתומה שצריכה שתאמצו אותה ותדאגו לה רק בגלל האינטרסים שלכם".

מוראד האשים את המשטר האיראני בגרימת סבל ממושך לאזרחי לבנון לאורך עשרות שנים, במטרה לשרת מטרות פוליטיות וצבאיות זרות. "אם היה אכפת לכם מלבנון, לא הייתם נהנים להרוס אותה, לשרוף את הדרום, להגלות את התושבים ולערער את הביטחון והיציבות שלה ב-47 השנים האחרונות", הוסיף. 

עקבו אחרינו ב-News
איראן לבנון מלחמה חיזבאללה מבצע שאגת הארי
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}