× הורדה
בחדרי חרדים
האפליקציה
כ"ה סיון התשפ"ו
10.06.2026
אבן דרך

מסיבת סידור מרגשת בבית הספר "צופיה": בכירי אגף החינוך בבני ברק הגיעו לברך

תלמידות בית הספר "צופיה" מבית אהל שרה חגגו את קבלת הסידור באירוע מרגש בהשתתפות בני המשפחה ובכירי מערכת החינוך בעיר ● במהלך האירוע שיבחו המשתתפים את פעילותו של בית הספר

מסיבת סידור מרגשת בבית הספר "צופיה": בכירי אגף החינוך בבני ברק הגיעו לברך
מסיבת סידור - אהל שרה צילום: באדיבות המצלם

השבוע התקיימה בבית הספר "צופיה" ממערך החינוך של אהל שרה מסיבת סידור חגיגית ומרגשת, בהשתתפות התלמידות, בני משפחותיהן, צוות בית הספר ובכירי אגף החינוך בעיריית בני ברק.

האירוע, שסימל אבן דרך משמעותית עבור התלמידות, הפך גם להזדמנות עבור אנשי החינוך וההורים לציין את הצלחתו של בית הספר בשנת פעילותו הראשונה. "צופיה" הוקם כמענה ייחודי לבנות עם לקויות למידה, אוכלוסייה שבמשך שנים ארוכות לא זכתה למסגרת חינוכית מותאמת בעיר.

בין המשתתפים באירוע היו הרב משה רוזנטל, ראש מינהל החינוך בעיריית בני ברק, הרב שימי קשש, סגן מנהל אגף החינוך ויו"ר תוכנית 360, הרב שמואל דדון, מנהל מחלקת רישוי מוסדות חינוך, הרב יוסף סטל, מנהל מחלקת הגנים, וגב' בלה רובין, מנהלת מחלקת החינוך המיוחד, שפעלה לקידום הקמת המסגרת.

באדיבות המצלםמסיבת סידור - אהל שרהצילום: באדיבות המצלם

בדבריו באירוע ציין הרב משה רוזנטל את חשיבותו של בית הספר עבור תלמידות העיר ואמר: "בית הספר 'צופיה' מעניק מענה שהיה חסר במשך שנים רבות. אנו רואים כאן השקעה עצומה, מקצועיות ומסירות יוצאת דופן של צוות בית הספר, שפועל יום־יום כדי לאפשר לכל תלמידה להתקדם, להצליח ולמצות את יכולותיה."

באהל שרה מציינים כי במהלך שנת הפעילות הראשונה הוכיח בית הספר את נחיצותו ואת הצלחתו, וכבר לקראת שנת הלימודים תשפ"ז צפוי להתרחב באופן משמעותי, מכיתה אחת שפעלה השנה לארבע כיתות, בעקבות הביקוש הגובר מצד משפחות רבות המבקשות להצטרף למסגרת.

מנהלת אהל שרה, מלכה וינברג, אמרה: "מסיבת הסידור היא רגע מרגש עבור כל תלמידה וכל משפחה, והיא מסמלת את הדרך המשמעותית שעבר בית הספר בשנה הראשונה לפעילותו. לראות את התלמידות מתקדמות, מצליחות ופורחות, זו הזכות הגדולה שלנו. נמשיך להשקיע ולהעניק לכל תלמידה את המעטפת המקצועית והרגשית שהיא זקוקה לה."

הגב' שולי קליין, מנהלת בית הספר: "מסיבת הסידור היא רגע השיא של תהליך מקצועי ומשמעותי שעברו התלמידות לאורך השנה. בזכות עבודת צוות מסורה והתאמה מדויקת לצורכי כל תלמידה, זכינו לראות הישגים מרשימים שהיו מעל ומעבר למצופה. ההתרגשות הגדולה ביותר עבורנו היא לראות את האימהות והמשפחות חוגגות יחד עם הבנות את ההצלחה ואת תחושת המסוגלות שהן רכשו".

עקבו אחרינו ב-News
אהל שרה מסיבת סידור
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}