נעצר תושב ירושלים בחשד להצתת אופנוע במהלך מחאה בבר אילן
שוטרי מחוז ירושלים עצרו חשוד בהצתת אופנוע של אבטחת הרכבת הקלה במהלך הפרת סדר שאירעה לפני כשבועיים בבר אילן • החשוד הובא הבוקר בפני בית משפט השלום בירושלים, שנעתר לבקשת המשטרה והורה על הארכת מעצרו עד ליום שני הקרוב
שוטרי מחוז ירושלים ולוחמי מג"ב עצרו אתמול (שלישי) חשוד, תושב העיר, בחשד להצתת אופנוע של חברת אבטחה בתוואי הרכבת הקלה, במהלך הפרת סדר אלימה שאירעה לפני כשבועיים ברחוב בר אילן.
במהלך המחאה, שנערכה על רקע מעצר בחורי ישיבה עריקים, המפגינים חסמו רכבים וחלקם אף התנהגו באלימות נגד נהגים חרדים, כשהם מטיחים בנהג דברים חריפים ומזיקים לרכבים.
המעצר הגיע לאחר זיהוי החשוד ופעילות חקירתית מאומצת שנערכה לאחר ההצתה. החשוד הובא הבוקר בפני בית משפט השלום בירושלים, שנעתר לבקשת המשטרה והורה על הארכת מעצרו עד ליום שני הקרוב.
מהמשטרה נמסר: "מעצר זה שהצטרף לשורת מעצרים של מפרי סדר בימים האחרונים, הוא מסר לעבריינים שחושבים כי הם יכולים להסתתר בתוך המון ולבצע עבירות פליליות".
עוד נמסר כי "המשטרה חוקרת כל העת, מנתחת ומגיעה לזהות העבריינים, אותם נעצור ברגע ובמקום בהם הכי פחות יצפו, במטרה להביאם לדין".


הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות