חיים לוינסון הכריז על צעד מפתיע, השר בן גביר בירך
איש התקשורת חיים לוינסון סיפר על כוונתו להתנדב במשטרת ישראל, בכיתת כוננות שעליה מפקד פעיל הימין הקיצוני יואב אליאסי. השר בן גביר בירך: "ברוך הבא, יהיה לך מפקד מעולה"
איש התקשורת חיים לוינסון, לשעבר כתב "הארץ", הודיע היום (חמישי) לעוקביו ברשתות החברתיות כי הגיש בקשה להתנדב בכיתת הכוננות של משטרת ישראל במחוז תל אביב, שעליה מפקד פעיל הימין יואב אליאסי, המכונה "הצל".
לוינסון הסביר את החלטתו וכתב: "מאז השביעי באוקטובר יש לי מחשבות רבות איך אוכל לתרום יותר לחברה".
עוד הוסיף: "אבי מורי היה קצין משטרה, ולאחר מחשבה רבה הגעתי למסקנה שהמקום הנכון עבורי הוא להמשיך את דרכו במשטרה. הגשתי היום בקשה להתנדב בכיתת הכוננות של מחוז תל אביב. זה רגע מרגש עבורי. מבטיח לעדכנכם בהתקדמות".
השר בן גביר ויואב אליאסיצילום: Tomer Neuberg/Flash90ההודעה עוררה שורה של תגובות מצד גולשים. אחד מהם כתב לו: "רק אל תצא לסיורים עם הצל", ולוינסון השיב: "מה שידרשו ממני אעשה".
גולש אחר שאל בתדהמה: "הצל יהיה המפקד שלך?", ועל כך השיב לוינסון: "מה רע?".
לעוקבים נוספים שהתייחסו לזהות המפקד העתידי השיב: "מי שמפקד מפקד. היררכיה זה היררכיה".
גם השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר בירך על המהלך וכתב: "ברוך הבא לווינסון!". בן גביר הוסיף כי "14,000 מתנדבים ישראלים ביותר מאלף כיתות הכוננות שהקמתי, ומהווים מכפיל כוח משמעותי לביטחון ישראל. זוהי אחת ממהפכות הביטחון החשובות שהיו כאן".
לסיום קרא השר לציבור להצטרף להתנדבות במשטרה וכתב: "בואו הצטרפו למתנדבי משטרת ישראל!", והוסיף: "נ.ב. בכיתת הכוננות בתל אביב יש מפקד מעולה. אני מכיר אותו באופן אישי".


הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות