כ' ניסן התשפ"ד
28.04.2024

עשן בלי אש: כך תכינו תפוחי אדמה ...מהמדורה

הזדמנות מצוינת ליהנות מתפוחי אדמה טעימים, בצורה שתחסוך לכם את הצורך להבעיר מדורה בסלון

צלם:shutterstock
צלם:shutterstock


מחג לחג. רק עכשיו התאוששנו מפסח, ואנחנו כבר מריחים את ל"ג בעומר באוויר... למי שלא רוצה לחכות עד המדורות, אפשר כבר עכשיו לנסות את המתכון הבא.

"אשתי הכינה את זה בבית, ואנחנו מתכוננים להעתיק את המתכון לל"ג בעומר למסעדה אצלנו", מספר השף אלי מנחם. השף של מסעדת רודריגז בירושלים, שמנצח על התפריט החדש שמוצא חן בעיני הסועדים.

הנה לכם המתכון הכי קל, הכי טעים, שיחסוך לכם להדליק מדורה באמצע הסלון...

תפוחי אדמה ובטטות בטעם מדורה. המתכון של מסעדת רודריגז

• תפוחי אדמה שטופים היטב
• בטטות שטופות היטב
• שמן זית
• מלח גס
• רדיד אלומיניום

אופן ההכנה:
מרפדים תבנית שלימה בשכבה אחידה של מלח גס, עליהם מניחים את תפוחי האדמה בשלמותם, וכן את הבטטות, יוצקים שמן זית בנדיבות ועוטפים בנייר אלומיניום. מכניסים לתנור לשעתיים בערך, וזה יוצא בדיוק כמו ממדורה.
תפוחי אדמה חג אש רודריגז מתכון

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד