× הורדה
בחדרי חרדים
האפליקציה
ט"ו תמוז התשפ"ו
30.06.2026
תעמולת חמאס

השגריר דני דנון עם חידון במועצת הביטחון: "מחבל או עיתונאי?"

בנאומו תקף דנון את דו"ח מזכ"ל האו"ם על יישום החלטה 2334, וטען כי הוא ממשיך להסתמך על טענות ותעמולת חמאס במקום על עובדות, תוך גינוי אוטומטי של ישראל והתעלמות מארגוני הטרור

השגריר דני דנון עם חידון במועצת הביטחון: "מחבל או עיתונאי?"
דנון מציג את תמונת המחבל העיתונאי צילום: באדיבות המצלם

שגריר ישראל לאו"ם, דני דנון, הפך את הדיון אמש במועצת הביטחון לחידון כאשר הציג בפני חברות המועצה סדרת תמונות ושאל: "מחבל או עיתונאי?", "עובד אונר"א או מפקד נוח'בה?".

השגריר דנון באו"ם על התמונות צילום: באדיבות המצלם

השגריר דנון חשף שורת מקרים שבהם האו"ם וארגונים בינלאומיים אימצו את הנרטיב של חמאס והציגו מחבלים כ"עיתונאים" או כעובדי אונר"א. בנוסף, השגריר הראה כיצד גם ראש עיריית ניו יורק, זוהראן ממדאני, חזר על תעמולת חמאס כאשר הציג פעיל בזרוע הצבאית של חמאס כעיתונאי שנהרג בידי ישראל.

בנאומו תקף דנון את דו"ח מזכ"ל האו"ם על יישום החלטה 2334, וטען כי הוא ממשיך להסתמך על טענות ותעמולת חמאס במקום על עובדות, תוך גינוי אוטומטי של ישראל והתעלמות מארגוני הטרור שממשיכים לערער את היציבות באזור.

שגריר ישראל לאו"ם, דני דנון: "חמאס מפיץ עלילות. האו"ם חוזר עליהן. העולם מגנה את ישראל. אחר כך האמת מתגלה ואין התנצלות, אין תיקון ואין חזרה מההאשמות. הגיע הזמן להפסיק להדהד את תעמולת הטרור ולהתחיל להפעיל לחץ על חמאס, חיזבאללה ואיראן".


דני דנון האו"ם מועצת הביטחון של האו"ם חמאס אל ג'זירה
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}