× הורדה
בחדרי חרדים
האפליקציה
ט"ו תמוז התשפ"ו
30.06.2026
שעות של חיפושים

רגע לפני השקיעה: מגיד שיעור חולץ מהרי מאליבו

המגיד שיעור איבד את דרכו ונפצע קלות במהלך טיול עם תלמידיו בהרי סנטה מוניקה. לאחר יותר מארבע שעות הוא אותר ופונה במסוק

רגע לפני השקיעה: מגיד שיעור חולץ מהרי מאליבו
רגע החילוץ צילום: Yeshiva world news

מגיד שיעור חולץ אתמול (שני) באופן דרמטי, לאחר שאיבד את דרכו ונפצע במהלך טיול עם תלמידיו בהרי סנטה מוניקה, סמוך למאליבו שבלוס אנג'לס. האירוע הוביל לחיפוש נרחב בהשתתפות צוותי חילוץ והצלה ויחידות אוויריות.

הקבוצה יצאה יחד למסלול, אך לדברי אנשים שהשתתפו בטיול, בשלב מסוים חש המגיד שיעור ברע ואמר לבחורים כי יישאר בתחילת השביל בזמן שהם ימשיכו בדרכם. כאשר שבו הבחורים לנקודת המפגש, הוא לא היה במקום.

חילוץ המגיד שיעור צילום: Yeshiva world news

בשל היעדר קליטה סלולרית באזור המרוחק, הבחורים לא הצליחו ליצור עמו קשר או להזעיק עזרה באופן מיידי. לאחר שהרשויות עודכנו, מחלקת השריף של מחוז לוס אנג'לס פתחה בחיפוש נרחב, שבו השתתפו צוותי חיפוש והצלה לצד יחידות אוויריות.

לאחר יותר מארבע שעות של חיפושים, ורגע לפני שקיעת החמה, איתר צוות חילוץ קרקעי את המגיד שיעור הנעדר. הרשויות קבעו כי הוא נפל במהלך ההליכה וסבל משריטות ומפציעות קלות בלבד.

בשל תנאי השטח הקשים החליט משרד השריף כי הדרך הבטוחה ביותר לפנותו היא באמצעות מסוק, והוא חולץ מהמקום כשהוא בהכרה ובמצב קל.

לוס אנג'לס מגיד שיעור חילוץ
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}