× הורדה
בחדרי חרדים
האפליקציה
י"ז תמוז התשפ"ו
02.07.2026
לאור יום

תיעוד: ילדה בת 11 ניצלה מניסיון חטיפה, עוברי אורח מנעו את האסון

באמצע הכביש ולעיני עוברי אורח, ילדה בת 11 ניצלה מניסיון חטיפה בפתח תקווה. הילדה צעקה ואזרחים שזינקו לעברה השתלטו על החשוד, שנעצר על ידי המשטרה

תיעוד: ילדה בת 11 ניצלה מניסיון חטיפה, עוברי אורח מנעו את האסון
אילוסטרציה צילום: דוברות המשטרה

ילדה בת 11 ניצלה מניסיון חטיפה בפתח תקווה על ידי גבר שניסה לחטוף אותה כשהיא חצתה כביש. אזרחים שזינקו לעבר החשוד השתלטו עליו עד להגעת כוחות המשטרה, שעצרו אותו.

ניסיון חטיפה בפ״ת צילום: באדיבות המצלם

האירוע התרחש ברחוב שלמה שמלצר בפתח תקווה, סמוך לאצטדיון הכדורגל, לעיני עוברים ושבים, הלדה תועדה חוצה את הכביש כשאוטובוס עומד ברמזור, פתאום מגיח צעיר ככל הנראה מעורער בנפשו, מניף אותה באוויר, חוטף אותה ורץ אל מעבר לכביש לכיוון אזור התעשייה הסמוך.

צעקותיה של הילדה נשמעות היטב בסרטון. נהגים שחולפים במקום מבינים כי משהו לא טוב מתרחש במקום. חלקם מזנקים מרכבם, אחד מהם מהאופנוע הכבד עליו רכב, ממהרים לעבר החשוד שמנסה למנוע ממנה לברוח, ולדברי אחד מעדי הראייה אף מנסה למשוך אותה מצווארה. הם מתנפלים עליו ועוצרים אותו, כך דווח במעריב.

על פי מעריב, אימה של הקטינה מיהרה להגיש תלונה במשטרה, שם סיפרה על מה שהתרחש כפי שדיווחה לה בתה: "בעת שהיא ניסתה לחצות את הכביש במעבר החצייה, הבחור שהיא אינה מכירה הניף אותה באוויר ורץ איתה לעבר הכיוון הנגדי של הכביש. הוא ניסה לקחת לה את הטלפון מהיד והיא התנגדה והתחילה לצרוח. בחורים שהיו באזור קפצו ותפסו את החשוד ואחד הבחורים לקח את הבת שלי וליווה אותה לאימון באולם הספורט הסמוך. הבחור מחץ אותה וניסה למנוע ממנה להתנגד כי היא ניסתה, אבל איך ילדה בת 10 יכולה להתנגד לבחור כזה. למזלה היו עוברי אורח שחילצו אותה".

מהמשטרה נמסר: "עם קבלת הדיווח הגיעו שוטרי תחנת פתח תקווה במהירות לזירה, השתלטו על האירוע ועצרו את החשוד. בהמשך, לאחר שהועבר לאבחון רפואי, הוא נעצר פעם נוספת לאחר שעל פי החשד תקף איש צוות רפואי".

פתח תקווה נסיון חטיפה מעצר
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}