× הורדה
בחדרי חרדים
האפליקציה
א' אב התשפ"ו
15.07.2026
היערכות שיא

"בין הזמנים של מעלה": כמאה נאמני קהילות התכנסו

בכינוס ההיערכות המרכזי של אגודת ישראל ירושלים חולקו תחומי האחריות והוצגה תוכנית הפעילות הענפה | יו"ר התנועה ח"כ מאיר פרוש נשא את המשא המרכזי ושיבח את נאמני הקהילות: "אתם החוליה המקשרת והמהפכה של 'של מעלה'" | סגן ראש העיר צחי ברים: "בזכות העבודה המשותפת אנחנו מצליחים להעניק מענה אמיתי לכל תושב"

"בין הזמנים של מעלה": כמאה נאמני קהילות התכנסו
כינוס נאמני הקהילות צילום: א.פ.ק.

כמאה נאמני קהילות מכל רחבי ירושלים השתתפו אמש בכנס ההיערכות המרכזי, לקראת פתיחת פעילות "בין הזמנים של מעלה" של אגודת ישראל ירושלים. במהלך הכינוס הוצגה תוכנית הפעילות לימי בין הזמנים, חולקו תחומי האחריות בין הנאמנים והוצגו דרכי העבודה לקראת היציאה לשטח.

בכנס השתתפו יו"ר התנועה ח"כ מאיר פרוש, סגן ראש העיר צחי ברים וראש לשכתו ישראל פרנקל. בדבריו שיבח פרוש את פעילות נאמני הקהילות ואת העשייה המתקיימת בירושלים: "התפקיד שלכם הוא להיות החוליה המקשרת בין הציבור לבין הלשכה. אתם יודעים מה כואב ומה חסר, ובזכותכם אפשר לתת מענה אמיתי למשפחות. כשאני מגיע לבית הכנסת אני רואה את נאמן הקהילה בפעולה ואת הפעילות הענפה של 'של מעלה'. זו פשוט מהפכה", אמר.

צחי ברים הודה לצוות לשכתו ולנאמני הקהילות על פעילותם במשך כל ימות השנה: "אתם הכוח שלנו בשטח. אתם מכירים כל משפחה, שומעים כל צורך ומהווים את הצינור בין הציבור ללשכה ובין הלשכה לציבור. בזכות העבודה המשותפת אנחנו מצליחים לעקוב אחר כל פנייה ולהעניק מענה אמיתי לתושבי ירושלים", אמר.

בהמשך הכינוס הציג ראש הלשכה ישראל פרנקל את תוכנית העבודה המעשית לקראת ימי בין הזמנים, סקר את מערך התיאום עם נאמני הקהילות והציג את הפעילויות המתוכננות. בסיום יצאו המשתתפים לדרך כשהם מצוידים בתוכניות העבודה לקראת פתיחת פעילות "בין הזמנים של מעלה", שתעניק גם השנה מגוון פעילויות ומיזמים למשפחות ברחבי ירושלים.

צחי ברים ירושלים של מעלה מאיר פרוש בין הזמנים
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}