ישראלים הותקפו בגרזנים וסכינים: לאחד מהם אף נשברה הלסת
הישראלים הצליחו לעזוב את המקום בסיוע של נהג מקומי. הפצוע הוטס לישראל לטיפול רפואי. "היה ניכר שזה על רקע אנטישמי", סיפר א', אחד הישראלים שהותקף, לכאן חדשות
- יענקי פרבר
- ד' אב התשפ"ו
- 1 תגובות
מטיילים ישראלים שטיילו בצפון מונגוליה הותקפו בגרזנים וסכינים על ידי קבוצת מוסלמים ממוצא קזחי, שקראו לעברם "הייל היטלר" ו"תעופו מפה". כך דיווח איתי בלומנטל בכאן 11.
האירוע החמור התרחש ביום שני האחרון באתר קמפינג בצפון מונגוליה. הישראלים, שלושה גברים ושלוש נשים שעשו טיול קרוואנים, נערכו לשהיית לילה כשלפתע קבוצה של מוסלמים החלה לתקוף אותם באלימות קשה עם סכינים וגרזנים.
אחד הישראלים הדף את אחד התוקפים עם בקבוק זכוכית, אחר נטרל תוקף אחר עם סכין וישראלי נוסף ספג אגרוף בפנים ושבר את הלסת.
הישראלים הצליחו לעזוב את המקום בסיוע של נהג מקומי. הפצוע הוטס לישראל לטיפול רפואי. "היה ניכר שזה על רקע אנטישמי", סיפר א', אחד הישראלים שהותקף, לכאן חדשות. "עזבנו את מונגוליה אחרי שעדכנו את שגרירות ישראל בסין שאחראית גם על מונגוליה. אנשי השגרירות והשגריר היו איתנו בקשר וליוו אותנו אחרי האירוע".


הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות