הדרמה באשקלון
היעלמות הילד בחוף חופית: השב"כ מעורב בחיפושים
כוחות משטרה, צוללנים ומסוקים סורקים בים, באוויר וביבשה אחר הפעוט יובל כוגן בן ה-4 שנראה לאחרונה הבוקר | אביו סיפר בחקירה: "סובבתי את הראש ולא ראיתי אותו, הוא פשוט נעלם"
- אבי וידר
- ט' אב התשפ"ו
החיפושים אחר יובל כוגן צילום: דוברות המשטרה
השב"כ מעורב בחיפושים אחר הילד החרדי יובל כוגן בן הארבע, שנעלם היום (חמישי) בחוף חופית שבאשקלון, כך דווח בכאן חדשות.
כוגן נראה לאחרונה הבוקר באזור החוף. כוחות משטרת ישראל בסיוע מתנדבים וצוללנים מחפשים אחריו בשעות האחרונות.
החיפושים אחר יובל כוגןצילום: דוברות המשטרההוריו של הילד מסרו עדות במשטרה. לגרסת אביו של כוגן, הוא יצא הבוקר לטייל עם יובל ושתי אחיותיו בנות השמונה והעשר. "בשלב מסוים ישבנו ארבעתנו על דיקט מול הים, ואז יובל ביקש להסתכל על הצמחייה שמאחור. הוא קם והלך, ודקות לאחר מכן סובבתי את הראש לאחור ולא ראיתי אותו. הוא פשוט נעלם", סיפר האב.
משטרת ישראל פונה לציבור בבקשה לגלות ערנות. כל היודע דבר על מקום הימצאו של הקטין, או שברשותו מידע שעשוי לסייע באיתורו, מתבקש להתקשר למוקד 100 של משטרת ישראל או לתחנת משטרת אשקלון בטלפון: 08-6771440.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}


הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות