להרעיל בגדים: כך איראן מאיימת לרצוח את בנו ואשתו של טראמפ
תומכי המשטר ציינו כי כל חנות "יכולה להיות מתאימה לפעולות של לוחמי חופש עולמיים". כמו כן, הוצע שימוש בגז עצבים כדי להרעיל בגדים שהגברת הראשונה עשויה לרכוש
- יענקי פרבר
- י"ד אב התשפ"ו
הגברת הראשונה מלאניה טראמפ ובנה בארון הפכו למטרות של התעמולה האנטי-אמריקאית המסוכנת של איראן. תומכי המשטר קראו לרצוח את אשתו של הנשיא טראמפ.
ברשתות החברתיות האיראניות פורסמה תעמולה עם הכותרת "איך להרוג את מלאניה טראמפ ", הגולשים מציגים תמונות של הגברת הראשונה בשיירת המכוניות ובכמה מקומות ברחבי ניו יורק, ואף מציינים שמות של כמה מחנויות המעצבים בהן היא קונה.
תומכי המשטר ציינו כי כל חנות "יכולה להיות מתאימה לפעולות של לוחמי חופש עולמיים". כמו כן, הוצע שימוש בגז עצבים כדי להרעיל בגדים שהגברת הראשונה עשויה לרכוש.
גם בארון טראמפ, בן 20, מאוים. "זו רק ההתחלה. בארון טראמפ, חכה לנו" נכתב.
גם לגברת הראשונה וגם לבארון יש אבטחה של השירות החשאי. כל בתי טראמפ - הבית הלבן, מגדל טראמפ בניו יורק, מועדון הגולף בדמינסטר ואחוזת מאר-א-לאגו בפלורידה - מאובטחים בקפידה, כך דיווח הניו יורק פוסט.
משפחתו של הנשיא הפכה למטרה חוזרת ונשנית מאז תחילת המלחמה עם איראן. בשבוע שעבר הופיעו שלטי חוצות ברחבי טהרן בדרישה למותם של הנשיא טראמפ וקרוביו, כולל מלניה וכל ילדיו: דון ג'וניור, איוונקה, אריק, טיפאני ובארון. "דם תחת דם", נכתב שם.
מוקדם יותר החודש, הנשיא נאלץ להחליף את מטוס האייר פורס 1 החדש שלו בדגם הישן יותר בטורקיה, שם השתתף בפגישת נאט"ו, עקב איומים איראניים, כך דיווח הניו יורק טיימס.


הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות