שולחן השבת של קוקה-קולה מגיע לבני-ברק, עם פרסים שווים במיוחד!
יש לכם 2 דקות בלבד לפצח את קוד השבת ולנסות לזכות בפרס בשווי 3,000 ₪
- יאיר פריד כתבה מקודמת
- כ"ח אב התשפ"ו
פעילות הקיץ של קוקה-קולה יוצאת היום לדרך, ומזמינה את תושבי בני-ברק והסביבה לחוויה ייחודית סביב מיצג שולחן השבת, שמגיע על גבי משאית השבת של קוקה-קולה.
מיצג שולחן השבת הופך לחדר בריחה ייחודי, בו ניתן למשתתפים חלון זמן של שתי דקות כדי לפתור את החידה ולגלות את קוד השבת ואולי לזכות בפרס הגדול.
ההשתתפות פשוטה: רוכשים ממגוון מוצרי קוקה-קולה בסכום של 39.90 ₪, שומרים את החשבונית ומגיעים אל שולחן השבת של קוקה-קולה.
מדי יום יזכו ששת המשתתפים שפתרו נכון את החידה בזמן המהיר ביותר בפרס לכבוד שבת בשווי 3,000 שקלים לבחירה: שבת זוגית במלון או שובר גיפטא או שובר למימוש ברשת קאזה בלה לעיצוב שולחן השבת.
בנוסף, ניתן להשתתף גם בקו הפעילות *2260. שם, בכל יום המשתתף שפתר נכונה את האתגר בזמן הקצר ביותר יזכה בפרס לכבוד שבת לבחירה.
פעילות שולחן השבת של קוקה-קולה תפעל היום יום ג' בבני-ברק, במתחם גינות דוד, ברחוב הרב כהנמן 107, בין השעות 15:00-21:00.
לפרטים נוספים, מיקומי הפעילות והשתתפות בקו הפעילות: 2260*
קוקה-קולה. עונג שבת וחג.
בכפוף לתקנון. ההשתתפות מגיל 16 ומעלה.


הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות