"האם נתניהו צריך לקחת אחריות על 7 באוקטובר?": הג'וב החדש של אבישי בן חיים
ד"ר אבישי בן חיים מצטרף ל"מקור ראשון" ויכתוב מדור שבועי חדש בפורמט מסקרן. כבר במדור הראשון הוא יעסוק באחת השאלות הנפיצות ביותר: האם ראש הממשלה צריך לקחת אחריות על אירועי 7 באוקטובר?
העיתונאי, הפרשן וחוקר החברה הישראלית, ד"ר אבישי בן חיים, מצטרף לעיתון המגזר הדתי לאומי "מקור ראשון" ויחל לכתוב מדור שבועי קבוע במוסף "יומן" של העיתון.
המדור, שיופיע בפורמט של שו''ת – שאלות ותשובות, ישיב על שאלות שונות בשלל תחומי החיים הישראליים והיהודיים, המעשיים והרעיוניים.
בן חיים הוא עיתונאי, פרשן וחוקר החברה החרדית והמסורתיות המזרחית, ד"ר לפילוסופיה יהודית והיסטוריון מוסמך. לאורך השנים שימש כפרשן לענייני חרדים בחדשות 13 וקודם לכן כבעל מדור פופולארי במיוחד בעיתון "מעריב". הוא יצר סדרות כתבות טלוויזיוניות ופרסם ספרים העוסקים בחברה החרדית, במסורתיות, בציבור המזרחי וב'ישראל השנייה', בהם רבי המכר: "ישראל השנייה", "החרדים - דע את האוהב, המסע להכרת העולם החרדי" וספרו האחרון "מניפסט המסורתיות". כיום הוא חלק מצוות תכנית "הפטריוטים" ותכניות נוספות בערוץ 14.
אבישי בן חייםצילום: לירון מולדובן - מקור ראשוןאבישי בן חיים מסר: "בסימן טוב והצלחה - אני מצטרף ל"מקור ראשון", עיתון שמקיים כבר שנים את השיחה הכי רצינית ועמוקה בעיתונות העברית על יהדות, ישראליות, חברה ופוליטיקה. אני מודה למערכת העיתון על האמון, התגעגעתי כל כך לעיתונות כתובה ולכריזמה המיוחדת שלה".
במקור ראשון חושפים כי בין השאלות במדור הראשון שיופיע בשבוע הבא: האם ראש הממשלה בנימין נתניהו צריך לקחת אחריות על אירועי השבעה באוקטובר?


הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות