השדרוג בוואטסאפ: כך תוכלו לשנות את תגובות האימוג'י
וואטסאפ עובדת על אפשרות חדשה שתאפשר למשתמשים להתאים אישית את שורת תגובות האימוג’י המהירה להודעות ולבחור אילו סמלים יופיעו בה. הפיצ’ר נמצא בפיתוח עבור משתמשי האייפון ומיועד למנויים בתשלום
- חיים בלוי
- ב' אלול התשפ"ו
וואטסאפ עובדת על אפשרות חדשה שתאפשר למשתמשים להתאים אישית את שורת תגובות האימוג’י המופיעה בעת תגובה להודעות, כך עולה מדיווח של WABetaInfo. הפיצ’ר נמצא כעת בשלבי פיתוח עבור גרסת האייפון של האפליקציה, והוא מיועד למנויים בתשלום.
כיום, בעת לחיצה ממושכת על הודעה בוואטסאפ, מוצגות שש תגובות אימוג’י קבועות: לייק, לב אדום, ועוד מספר אימוג’ים הזהים לכל המשתמשים, ומי שמעוניין להשתמש באימוג’י אחר נדרש לפתוח את מקלדת האימוג’י המלאה באמצעות כפתור ה”פלוס”.
לפי הפיתוח שנחשף, משתמשי אייפון יוכלו בעתיד לבחור בעצמם אילו אימוג’ים יופיעו בשורת התגובות. האפשרות תנוהל ישירות מתוך הגדרות וואטסאפ, כאשר ניתן יהיה להחליף כל אחד מהאימוג’ים הקיימים באימוג’י אחר מתוך המקלדת המלאה. המשתמשים יוכלו לשנות מספר תגובות שירצו ואף להחזיר בכל שלב את שורת התגובות לברירת המחדל.
הפיצ’ר זוהה בגרסת הבטא של וואטסאפ לאייפון, אך בשלב זה הוא עדיין אינו פתוח לשימוש של בודקי הבטא. ב-WABetaInfo מציינים כי וואטסאפ מפתחת את האפשרות עבור מנויי WhatsApp Plus, כחלק ממערך נוסף של יכולות פרימיום שנועדו להרחיב את אפשרויות ההתאמה האישית באפליקציה.
הפיתוח אינו מוגבל לאייפון. וואטסאפ כבר עובדת על אפשרות דומה עבור גרסת האנדרואיד, שם מתוכנן לאפשר למשתמשים להחליף את ששת האימוג’ים הקבועים באימוג’ים לבחירתם. עם זאת, נכון לעכשיו מדובר בפיצ’ר שנמצא בפיתוח בלבד. וואטסאפ עדיין לא הפעילה אותו עבור בודקי הבטא ולא פרסמה מועד רשמי שבו הוא יהיה זמין למשתמשים.


הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות