זוכה לתמיכה רחבה בליכוד: עו"ד אלישיב רבין יתמודד במחוז דן
יו"ר סניף הליכוד בבני ברק זוכה לתמיכה רחבה משלובת של פעילי שטח חרדיים, שרים, ח"כים ופעילים בכירים בליכוד, ומתמודד לקראת הבחירות הפנימיות שיתקיימו ביום שני הקרוב
- יענקי פרבר
- ב' אלול התשפ"ו
עו"ד אלישיב רבין, יו"ר סניף הליכוד בבני ברק, מתמודד בריצה עצמאית במחוז דן ותל אביב לקראת הבחירות הפנימיות במפלגה שיתקיימו ביום שני הקרוב. מאחורי מועמדותו נרקמת קואליציית שטח משולבת המאחדת את אלפי מתפקדי מוסדות ישיבת "כסא רחמים" - תחת הנהגת ראש הישיבה הרב צמח מאזוז - יחד עם התגייסות של פעילי שטח בכירים מתנועת ש"ס באזור המרכז.
הקמפיין של רביןצילום: באדיבות המצלםהחיבור בין הזרמים נובע בין היתר מהיכרותו העמוקה של רבין עם המערכת הש"סניקית מתקופת כהונתו כמזכיר סיעת ש"ס בכנסת, לצד ייחוסו המשפחתי בעולם התורה הספרדי כבן משפחת רבין ואחיינו של חבר מועצת חכמי התורה וראש ישיבת "מאור התורה", הרב אברהם סלים. המהלך משחזר את שיתוף הפעולה המקומי שהביא בעבר למהפך של רבין בבחירות לראשות סניף הליכוד בבני ברק, וכעת מתרחב לזירה הארצית במחוז הכולל את בני ברק, תל אביב, רמת גן, גבעתיים ופתח תקווה.
אלישיב מסר: "לאורך השנים פעלתי לצירוף חברים רבים לתנועת הליכוד, מתוך אמונה משותפת בדרך, בערכים ובכוחה של התנועה להשפיע ולעצב את עתידה של החברה בישראל. לאחר מחשבה רבה החלטתי להתמודד בפריימריז הקרובים על משבצת מחוז דן–תל אביב. אני יוצא לדרך זו עם ניסיון רב שנים בעשייה הציבורית ועם ארגז כלים שרכשתי לאורך שנות פעילותי, ובראשם הערכים המובילים אותי: ערכים | נאמנות | אמינות.
מתוך תחושת שליחות ורצון אמיתי להמשיך בעשייה, אני מבקש להיות הקול שלכם, לייצג אתכם נאמנה ולפעול למען הדרך והערכים המשותפים לנו. פונה אני אליכם ומבקש את אמונכם ואת תמיכתכם, כדי שנוכל יחד להמשיך להשפיע, לחזק את התנועה ולהיות שותפים לעיצוב עתידה. ב-17.08 מצביעים 404 – אלישיב רבין מחוז דן–תל אביב".


הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות